Громада Чинадієва вимагає відновити місцеву зупинку, яку зруйнував сільський депутат (ВІДЕО)

10
5

Громада села хоче позбавити депутата сільської ради повноважень та вимагає відновити зупинку, яку він самовільно зруйнував.

За словами депутата, павільйон був у жахливому стані, люди ж стверджують протилежне:  вони неодноразово його ремонтували та  готові були за власні кошти знову відновити.

До телеканалу М-студіо звернулися стурбовані жителі Чинадієва, за їх словами,  сільський депутат самовільно зруйнував сільську зупинку. Приїхавши  на місце події ми побачили таку картину. На місці,  де колись був павільйон, -  одні руїни, поруч стоїть металева зупинка,  де максимально можуть вміститися три людини. Громада Чинадієва сперечалася із місцевим депутатом, він же власник кафе, яке знаходиться позаду зруйнованої зупинки.

Той, за словами людей попри їхню заборону зруйнував місце очікування автобусів. Почав демонтувати зупинку в суботу, коли люди побачили що він робить попросили зупинитися, однак чоловік до їх прохання не дослухався, і в понеділок за дві години повністю розгромив її. Документів, які б підтверджували дозвіл на знесення зупинки,  у підприємця справді не було. Був тільки акт обстеження павільйону, якого пан Головко при собі не мав. Однак,  депутат чітко в інтерв’ю  сказав,  що документи будуть вже наступного дня, а отже, знав що він їх отримає.

За словами депутата, павільйон був у жахливому стані, люди кажуть протилежне, тим більше стверджують: вони ремонтували його неодноразово і готові були за власні кошти знову відреставрувати зупинку. Документ, про який говорив депутат,  знімальна побачила вже у кабінеті сільського голови. Це той самий акт обстеження павільйону на автомобільній дорозі обласного значення, де йшлося про те,  що стан павільйону створює аварійно-небезпечну ситуацію, яка може призвести до травмування людей, котрі перебувають в павільйоні або на зупинці, тому комісія вважає за доцільне демонтувати його.

Документ був без печатки, завірений тільки підписами.В результаті селищний голова Іван Мошак зобов’язав Василя Головка  у п’ятиденний термін надати проект відновлення автобусної зупинки для обговорення з мешканцями вулиці Санаторна та в місячний термін відновити цю зупинку. До слова оперативна група, яку жителі села  викликали ще зранку, прибула тільки підвечір. В присутності знімальної групи було складено протокол та внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Ми спостерігатимемо за тим,  як розвиватиметься події далі.

М-Студіо

Коментарі

С"
Спільнота "Зупинка"

Від української спільноти поціновувачів автобусних зупинок прохання, в кого є, надати фотографії зупинки до її руйнації.

ГЕ
Гарлт Едуард

Якраз шо зупинка була в ідеальному стані, хлопці розмалювали стіни, і там могло вміститися до 20-30 людей, коли чекають автобус. Так нет, треба знести, ще би в ДОКу зазвідати Снікерса ко то йому продав зупинку? Там тоже люди мокнуть під дождьом, а вмісто зупинки магазини наклав Снікерс.

ПІ
Порохнавець Іван

Дуже скоро журналісти прийшли не встиг Мошак-дявол печать поставити. А як міг мати дозвіл Головко? Єдна банда ригоаналівська. Давно гнати злодіїв треба з Чинадьова.

СТ
Се точно

Давно того Мошака треба укопкати із його злодійкуватими депутатами-жополизами. А Головко забув як гроші роздавав аби голосували за партію регіонів? А ті шо зекономив то надумав беседки покласти а люди най ідуть до нього в голівуд пиво пити доки автобус прийде.

П
Про100

Далеко пойдёте с такими властями!!!!

Читайте також