Громада села Лавки проголосувала за приєднання до Мукачева в ОТГ (ФОТО)

13
15

Про це повідомляє експерт з децентралізації Володимир Феськов за результатами громадського обговорення в селі, яке пройшло сьогодні, 22 липня.

- Тепер сільська рада може сміливо приймати рішення про приєднання до Мукачева. Душевне вийшло обговорення, набридло жителям жити з проблемами, на вирішення яких грошей нема, і не буде. Того одноголосно. Тепер чекають рішення сільради, і готуються до переговорів з владою Мукачева, - розповів Володимир Феськов. - А ше, це перше обговорення на якому не було представників районної адміністрації. Тому #зради теж не було. Кажуть, не до обговорень голові зараз, після того, як він посмів назвати реформу "неправильною" тоді, коли Президент України щодня докладає значних зусиль для іі провадження. І зовсім не шкода Гайдая, треба знати своє місце. А нам своє робити, і як не мають чим допомогти, то нехай хоч не заважають.

Нагадаємо, що раніше "за" приєднання до Мукачева в ОТГ проголосували громади сіл Павшино та Нижній Коропець.

Коментарі

Д?
До ?

А звідки у вас така інформація? Всі все знають... візьміть карту та подивіться...майже все з перечисленого — мукачівське. Ніякий Епіцентр,стоянка, заправка— то не Лавки... лиш би поквакати...

Р
Робот

Дійсно в Лавках повно бізнеса , де бабки ???

ДД
до до барана

ліпше яфини збирати, чим " удостоїтися честі" воду із сліда пити .

К
Ключарки

Ключарки тоже за приєднання!!!

ДБ
до барана

Што марго, в точку попав! Іди яфини збирай! А Балогови, ти із сліда води не достойний напитися!

В
Василь

Ой, ни пуйду нигде я з свого села, низач-раз на світі й за погар вина.

В
Васько

Комунальні підуть в верх як в мукачеві Дякуємо.

М
Миша

Сваляву треба би до Мукачева в ОТГ)

?
?

А чого в них нема грошей?там же: автосалон,4 заправки,епіцентер,барва,стоянка для фур,пикарня,готельний комплекс,ресторан винний сад,гранітбув вроді,і іще багато чого будується в межах лавківськоі сільради Чи весь цей бізнес нічого не платить? Там сервітути,оренди,купля-продаж землі,участків,за кв м комерції податок....?там тільки комерції десь біля 100тис кв метрів Ви гляньте які там будинки набудували місцеві алігархи,за квадратні метри теж нічого не платять? Може я помиляюся,поясніть хто вкурсі?

М
мукачівець

Так буде краще для лавківців. а з часом і для Мукачева.

.
.....

No tat' to dobre

П
Правдоруб

Нарешті люди почали проявляти ІНІЦІАТИВУ, а не бути баранами. МОЛОДЦІ!!! Гірше від цього селу НЕ СТАНЕ!!!

Е
Ерзусил

Ви хоть статтю читайте (презик докладае зусиль) мессія .......

БІ
БУкі Ігорь 7722

маршрутку людям у Лавки пустять людьську хоть! А то автобус сільський 2 раза в день іде!

Л
Лавківський

Народ начинає думати, правильно роблять бо будуть мати багато соціально медичних гарантій та розвитку села вже в межах міста. Ті хто довго буде думати, точно серйозно відстануть в розвитку . Але то вже питання до кожного жителя різного села.

Читайте також