Громада села Нове Давидково підтримала приєднання до Мукачева в ОТГ (ФОТО)

9
8

Як інформує експерт з децентралізації Володимир Феськов, відповідне рішення Новодавидківська громада ухвалила на велелюдному обговоренні переважною більшістю голосів.

– Це вже четверта громада, що позитивно підтримала ініціативу стати об‘єднаною з містом обласного значення, і тепер, слово за Новодавидківською сільською радою. Більше двохсот людей, не зважаючи на несприятливі погодні умови – прийшли і підтримали. З цим можу тільки привітати громаду, це сильна позиція, – інформує Володимир Феськов.

– Враження від виступів людей і обговорень на вулиці: одне з найбільших і найпродукттвніших сіл Мукачівщини втомилось працювати «на району владу». Мешканцям хочеться самостійності, справжньої, де сьогодення і розвиток залежить від активу, старости, депутатів, голови та працівників органів місцевого самоврядування. Тепер іхні очікування можуть реалізуватись. Залишилось дочекатись рішень сільської і міської рад. Далі домовились зустрітись з представниками Мукачева і спільно обговорити умови спільного подальшого існування, – додав експерт.

На зустріч з громадою окрім експертів та керівництва села прийшов також народний депутат Віктор Балога, який також закликав громаду Нового Давидкова об'єднатися в Мукачівську ОТГ, аби отримати більше можливостей для розвитку села.

Результати голосування на громадському обговоренні: 196 за приєднання до Мукачівської ОТГ, утрималося 6, проти 7.

Нагадаємо, що станом на сьогодні, своє ствердне погодження на приєднання дали Павшино, Нижній Коропець та Лавки. В процесі обговорення Шернборн та Ключарки. Однак, вже зараз об‘єднана громада потрохи вимальовується.

30 серпня буде сесія Мукачівської міської ради, де прийматимуть рішення по приєднанню перших трьох сільських громад.

Коментарі

Я
я

кабації качури варишськими будуть.

З
Золотко

Скоро Ужгород попроситься, приймеме а чом би нє.

1
123

Все просто, селяни хочуть варишськими бути.

П
Петро

Люди голосують за - і правильно роблять . Чудово ! ))

ЗМ
З Мукачева

Єдине чого я не розумію , це коментаторів . Якщт люди голосують за , то чого тоді вам Балога поганий ?! Люди хочуть бути частиною міста Мукачева ! То в чому вам знову винен пан Балога ?! Всьо він вам має робити , дороги , гроші на життя , то вам треба . Тільки і пишете всяке за людину . А хоч би хто в очі сказав все погане йому . Він достатньо хорошого зробив для народу . А все інше не нам судити . Бо це гріх великий ! А тим паче , хто з вас тут не безгріха? Та ви гривню бідному дати шкодуєте .... а народ хоче , голосує за і я цьому рада !!!!)

ТЗ
Тотал з Давидкова

Віктора Івановича не укачало по дорозі у варишськоє Давидково? Тепер мусять дорогу зробити, бо як зелені автобуси будуть їздити.

Н
народ

А хреновою мiс обрати Надьку Балажку, она тепер безробiтна, бо виперли з сiльхоза, дати в руки копачку та й най iде хрiнь копати, нiчого з себе городську панiю корчити.У Мукачевi з Надьки всi лем ся смiвуть, а в Давидковi усi знавуть ко вна така , та лем руков махнуть, без смiху.

СК
Степан Крук

Ура! Треба буде організувати в с. Нове Давидково фестиваль хріну. Запросити на хреновий фестиваль охренівшого Г.Москаля

Читайте також