Громада відмовилась надати землю на полонині Руна для побудови вітряків

8
5

28 липня відбулась чергова сесія Т.- Реметівської територіальної громади.

Так, на сесії розглянули відмову в наданні дозволу оренди землі на Полонині Руна товариству " Вітряні Парки України", по це на своїй сторінці у Фейсбук написав Юрій Дзямулич.

За відповідне рішення проголосувало 14 депутатів.

Земельна комісія детально вивчила ситуацію про заборону надання земель в оренду та ґрунтовно висвітлила у протоколі, який був зачитаний на сесії.

"Я і більшість депутатів хочемо, від щирого серця, подякувати всім жителям ТГ за підтримку. Без Вашої допомоги нам було б важко добитися справедливості. Світ тримається на небайдужих, чуйних, завжди готових допомогти, людях. Ваша допомога надзвичайно цінна. Ще раз хочу подякувати жителям нашої ТГ, які прийшли підтримати депутатів на сесію, та активно висловлювали свою позицію в соціальних мережах", - додав пан Юрій.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
ю

а пак, «йой кончена країна, роботи не є, дороги не є, кубикиелектрики дорогі…». Вітряк займає пару квадратних метрів. Под ним ходити мош. Да, літати, запускати дрони, скакати з парашутом проблематично.

Н
Наразі

Електрику продавати за кордон , сусідам, а нам вітряки, хаха.

П
правильно

Бідне пітятко наше Ахметов настраждався через цю війну, мусиме малинько му помогти, оплачуючи енегрію з його "енергоострова", та й росіянина Бабакова, хазяїна обленерго, не мош забути, неборак нись під санкціями, вам шо жалко. А от бюджету Тур'ї-ремети податків від нового підприємства не треба, то і так заможне село, бач чого надумали куркулі. Молодці громада і депутатів собі обрали класних, головне потім не забути кому дякувати, разом до ...!

R
Robot

Правильно що заборонили. Треба зберегти природу для майбутніх поколінь такою якою ми її отримали.

С
Сват

У всіх цивілізованих країнах давно вже стоять вітряки. А к нас «громада заборонила» А чого громада ліс різати не заборонила?

Читайте також