Громадяни Словаччини вже можуть відвідувати Закарпаття

11
5

Міністерство зовнішніх справ Словаччини повідомило, що з 15 червня громадяни Словаччини можуть вільно відвідувати Україну.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в Україні скасували тимчасову заборону на в'їзд іноземців до країни.

Наразі обмеження на в'їзд до України стосуються лише тих іноземців, які приїжджають із країн із високим рівнем зараження COVID-19 (понад 40 осіб на 100 000 населення) та пробули там протягом останніх 14 днів.

МЗС Словаччини повідомляють своїх громадян, що до України можна в'їхати через 3 КПП:

  • Вишне Немеке - Ужгород - відкритий для пасажирських та вантажних автомобільних перевезень
  • Убля - Малий Березний - відкритий повністю
  • Велек Сленменце - Малі Сельменці - відкритий повністю

Словаччина також попередила своїх громадян, що в’їжджаючи на територію України, іноземці повинні підтвердити свій договір страхування або свідоцтво про страхування медичних витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19.

Також в МЗС Словаччини наголосили, що згідно з чинним заходом Управління громадського здоров'я Словацької Республіки, всім особам, які в'їжджають на територію Словацької Республіки з України, наказано подати на при перетині кордону результати тесту RT-PCR (підтвердження негативного тесту) на хворобу COVID-19, зроблений не раніше 96 годин, представнику поліції Словацької Республіки.

"Результат повинен бути зроблений англійською, німецькою, чеською або словацькою мовами або перекладений на одну з цих мов", — повідомляє МЗС Словаччини.

Коментарі

ДН
До нижньо

Тобi марiко треба було краще вчитись в школi, а не смоктати за одну гривню чоткым чувакам з куштановицi ... просмоктала ти час навчання i Тепер пишеш тут дурницi !!!

М
Марія

Тому що у них за добу+4 хворих, а у нас +656. Так чого ви обурюєтесь тут? Навіщо їм наші хворі? Будуть туди/сюди заразу развозити

ЛД
Львів'янин для cecslrf

Українці не такі люди як словаки. У Словаччині людей силою не затягують в лікарні як в Україні. Українці це бидло, і словаки це знають.

C
cecslrf

Я не розумыю ,шо за карантин ,до нас можуть іхати а до них треба мати тест не гативний на кронавірус .Ми шо не такі люди ,як вони !

М
Мадяр

Наші уткрили для мадяру словаку аті нам на голову всралися та сміючи бодуть ходити цигаретлики возити доки наші бодуть вбзератися. Се шо за порядок, кіть наші открили най они утркривают. Гі малфи

Читайте також