Громадська рада Ужгорода провела скандальне засідання (ВІДЕО)

16
2

У понеділок засідання громадської ради пройшло скандально, суперечки, не виправдана дискусія, ігнорування жителів, що прибули на засідання. А вже на наступний день знову посперечалися.

Громадська  рада Ужгорода вкотре зібралася на засідання. Цього разу вирішили обговорити специфіку роботи нещодавно створеного органу. Каже невдоволена роботою секретаріату, тут лише пусті балачки і підписують тільки окремі документи. Відтак недовіра. Впевнена, більшість працює на своє благо, а не на користь людей. За словами пані Ренати, яскравий приклад – висловлення недовіри виконувачу обовязків міського голови Віктору Щадею, який намагається налагодити роботу в місті.

Крім того, ігнорують звернення жителів, які приходять на засідання громадської ради. Цим самим лише дискредитують орган,  створений для відстоювання інтересів громади. Прийшли на засідання власне і ті, кому  висловили недовіру. Кажуть,  збиратись окрема група не мала права, а всі претензії не відповідають дійсності. Засідання вкотре перетворили на балаган. Члени громадської ради знову перейшли на особистості. Одні не давали висловитись іншим. Склалось враження, ніби частина присутніх прийшла, аби зірвати зібрання.  Порозуміння на засіданні так і не знайшли.

М-Студіо

Коментарі

В
вйо

Краще б побілили порепану стіну , на якій розміщено Герб України.Губошльопи вищого гатунку.

П
петро

розогнати всі громадські ради нашо цей балаган?

Читайте також