Громадськість Закарпаття проситиме повернути перехід на зимовий час

2
3

У понеділок, 3 жовтня о 16.00 в приміщенні Закарпатського «Громадського центру» за круглим столом відбудеться обговорення Постанови, що стосується запровадження часових поясів в Україні.

 

За підсумком зустрічі планується надіслати звернення на ім’я Голови Верховної Ради України з вимогою повернутися до розгляду цього питання на користь встановлення в Україні природних часових поясів і повної відмови від «штучного»  літнього та зимового часу.

Головним доповідачем зустрічі буде Краус Наталія Іллівна, лікар рефлексотерапевт, член ГО Інсититут екології людини і всесвітньої глобалізації.

Нагадаємо, що нещодавно була проголосована Постанова ВР №8330 від 20.09.2011, яка скасовує перехід на літній та зимні час, залишаючи чинний (літній) на постійній основі. При цьому, рішення є соціально несправедливим по відношенню до мільйонів громадян Західної України та Східної України. Адже ці регіони мають значні відмінності у місцевому часі, що позначається на особливостях природних біоритмів життя. Наслідком подібних соціальних експериментів з літнім та зимовим часом може бути значне погіршення якості здоров’я сучасної людини у багатьох країнах, так як «штучний» час надзвичайно шкодить фізичному і психоемоційному здоров’ю людини..

 

Час: 16:00

Місце: Закарпатський «Громадський центр», м. Ужгород, вул. Підгірна, 17, 1-й поверх

Дата: 3 жовтня 2011 року

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Чому депутати відмінили літній час!? Просто вони вирішили ХОЧ ЩОСЬ зробити не для себе..

Ф
Федір

я тоже тільки за відміну переходу часу..... навіщо воно нам потрібно? Аргументи в статті якісь непонятні, таке чуство вони просто штучно видумані, від нічого робити...

O
Oleg

Все обрадовались отмене,а они хотят показать,что они умнее! Маразм,

Читайте також