Громадський транспорт Мукачева: у місті створять сучасний автопарк для пасажирських перевезень

6
30

Рішення про створення комунального підприємства підтримали на сьогоднішній сесії більшість депутатів міської ради.

Згідно рішення  у Мукачеві планують закупити сучасні європейські пасажирські автобуси, розробити нові маршрути, ввести посаду касира  і т.д

Також депутати затвердили статут підприємства. 

За словами міського голови Андрія Балоги ситуація з перевезенням в місті не найкраща, тому прийнято рішення про проведення реформи у цій галузі.

— Служба буде займатися громадськими перевезенням. До квітня-травня в місті буде європейський транспортний парк. Це насамперед робиться для надання якісних послуг мешканцям міста», — повідомив міський голова.

Нагадаємо, на сьогоднішній сесії прийняли рІшення про те, що сім'ям загиблих в АТО мукачівців допоможуть придбати житло, а також, що соціально незахищені мукачівці безкоштовно отримають котли.

Коментарі

ЗБ
За Балогу

Чому усі були проти Балоги ? Він уже многоє зробив для Мукачева він молодець думаю так буде і дальше

Л
ЛеД

електронний квиток як у Львові буде актуальний

В
Василь

Радий за Мукачево Але багато питань. Ціна проїзду. ? Европейский автобус коштуе 100000 евро 5 річний +розмитненя 40000 евро ТО кожний місяць 400 евро Резина 6?500 евро Автобус такого класу буде мінімум 80 літрів на 100 км росход солярки При полополомки: мотора мінімум 3000 евро коробки 2000 евро моста 2000 евро Якщо приїдуть Водії з европи 500 евро Ціна проїзду в европі на день 1.5 евро мінімум На місяць 30 евро мінімум При умові всі Комунальні підприємства дотаційні по цілій европі по розмірах Мукачева 500000 евро на рік. На даний момент Андрій Вікторович ПП недістають компенсації за перевезення пільговиків цілий рік. Якшо Київ відбере Акцизний збір із місцевих бюджетів,ваші автобуси стануть надовго.

5
55

улиці потом в аренду не здаш)))невигодно ремонтувати..а створити комунальне підприємство коштом міста,закупити автобуси,наллагодити маршрути...а потом федівам в аренду здати)))вот се схема,як обично..як з кінотеатром,замком,парком і т д

М
мукачівець

Спочатку відремонтуйте всі вулиці,а то через тиждень всі нові європейські автобуси розсипляться по наших дорогах ( яма на ямі...)

М
Мукачевка

Наш Мэр - МОЛОДЕЦ! А чтобы новые автобусы уберечь в надлежащем виде от нелюдей - это от нас с вами, мукачевцы, зависит: не будем давать им спуску. Ведь не инопланетяне около театра фанари украли, летом мусор на берегу Латорицы, где загорали,не убрали, мусорные урны, скамейки в малом парке поразбивали... - это всё наши с вами земляки сотворили. И всё потому, что мы помалкиваем или не обращаем внимание.

Д
Друг

Да може і в борок телепі буде колись маршрутка

Р
Росвигово

Ура супер! Наш мер найкращий!!! Слава Балогам!

М
мукачево

Буде добре, якщо міська влада зробить і комунальне підприємство " Таксі". Може будуть якісь норми для водіїв та трансорту, а то виходить хто має машину так уже й таксіст,незалежно від стажу водіння. Інколи дивишся як вони їздять,то думаєш хто ж дав їм дозвіл на перевезення пасажирів.

П
Петро

Молодці ! Робимо !

М
мук

на зустрічах мер говорить що будуть проїздні на уілий день, тиждень, місяць ітд. тобто має бути дешевше ніж зараз

Л
Лара

От такий і має бути мер. Постійно робота робиться.все нові і нові ідеї.але теж хвилює,яка буде ціна проїзду ?

З
Знаючий

Достатньо поставити по камері відеонагляду в кожен автобус, і буе порядок. Десь пошкодив навмисно обшивку, зламав перило? Заплати гроші. В продвинутих країнах давно так роблять.

К
Катерина

Вартість квитка?

P
ProRock

Все ніби то добре, але не для наших людей... загадать і нові бусики..через рік два будуть такі самі як і ПАЗіки(тазіки)... такий вже в нас народ...

Н
Наталі

Ура. Андрій Балога -Молодець. Прекрасна ідея, чекаємо втілення в життя. Наші мешканці заслуговуюють на комфортні перевезення.

З
Знаючий

До 222 і інших скептиків. По-перше, чому комунальне підприємство? Бо воно має працювати на благо містян, а не на карман якогось ПП-шники, який оплачує мінімум податків і взагалі не вкладає в основні засоби. По-друге, кого не питали? Ви на зустріч мера з виборцями по округах хоч раз заходили? Про це там йшла мова, всі присутні підримали ідею. Всім кому не до вподоби - можете реорганізувати своє старе ПП і самі возіться у старих вонячих затертих 30-річних автобусах.

1
111

Нарешті ато страшно у маршрутках їздити все гримить і таке відчуття що розсипаються на ходу

1
1

Дуже хитро всё зроблено... комунальне підприємство...

2
222

Ага, тільки таке питання - по чому буде проїзд???? напевно відразу по 10 грн.???

Р
робот

господи та невже це станеться , аш невіриться ,

*
*****

Дуже хочеться,щоб цей план реалізували.

0
007

Мечты, мечты... По городу проехать, а кое-где и пройти, нельзя.

Р
Росвигово

Гарна задумка.Може хоч тоді будуть тверезі водії і машини в хорошому технічному стані.

П
Прохожий

Поражает что еще есть кто недовольный...Хорошее дело.Удачи Андрею и всей мерии.

Г
ганна

накінець не буде грязних вонючих розвалюх

С
Сват

Піз..... Буде підприємцям!!!

В
вариш

но накониць пазиків на газови не буде, немош проіхати по варишу, не маршрутки а ганьба

2
222

Тобто опитування мукачівців по цьому питанню вже не буде? "Питання про комунальне підприємство пасажирських перевезень, відправили на довивчення." і тут же "прийняли Рішення про створення комунального підприємства".

С
Стрико

Коли? Дати відомі?

Читайте також