Грошей побільшає

5
3

Закарпатська обласна рада прийняла поправки до бюджету

Вчора обласна рада ухвалила рішення збільшити обсяг загального фонду обласного бюджету на 18 млн. 856,8 тис. грн. Зокрема виділено додаткову дотацію на оплату праці працівників бюджетних установ у зв’язку із підвищенням розміру мінімальної заробітної плати, виплату стипендій і допомоги учням та студентам навчальних закладів. Усього – 8 млн. 29 тис. грн.

На вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів виділено 6 млн. 166,8 тис. грн..

Місцевим бюджетам перекажуть 4 млн. 547,1 тис. грн на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Субвенція на суму 113,9 тис. грн. передбачена місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам – вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною».

Коментарі

К
Кусi

А була би комбiнацiя з трьох пальцiв для малозабезпечених якби кинулися виконувати Указ про достроковi вибори.

Ш
Шухер

І чому б це була комбінація? Не знаєш економічних питань, то і не суй носа. А то розказуєш тут, як януковичі на майдані, типу "еканоміка растьот. Уже вирасла в 3 раза". Самі не розуміють про шо патякають. Так і ти. Доводжу до твого відома, що в бюджеті, є резервний фонд, який якраз і передбачений для різних форс-мажорних обставин, в тому числі і перевиборів. Тобто перевибори ніяк не впливають на виплати. Якби їх не було, то гроші з резервного фонду ніхто б не зміг взяти. Так шо вчи економіку,

Ш
Шухер

А, ще... Відносно грошей на перевибори. То якраз ті депутатики, і той уряд, яких, по твоєму не треба переобирати, так приватизували Луганський тепловозобудівний, шо якраз таку ж суму, яку потрібно на перевибори (250000000-300000000 грн) поклали собі у жебики. І це тільки одне підприємство. А самі гавкають. На демократію ніколи не потрібно жаліти грошей. І це дасть свої плоди

Читайте також