"Гроші" розповіли як попасти в ЄС, та чи можна купити паспорт Угорщини в Ужгороді (ВІДЕО)

19
7

Шлюб, інвестиції, робота, навчання, а можливо нелегально — який спосіб обрали би ви, аби переїхати жити в таку омріяну Європу?

Журналісти програми Гроші вирішили дізнатися, яким чином українець може законно, або незаконно отримати громадянство європейської країни. Адже за статистикою 2/3 населення від 18 до 35 років хочуть поїхати з України.

Лише цього року на заробітках опиняться 5 мільйонів українців, а це половина всіх працюючих. Люди досі шукають більш цивілізовані та брудні шляхи втечі за кордон. 

"3500 євро платите після здачі присяги. А там як у магазині — заплатили гроші, вам дали сертифікат", — саме такі пропозиції звучать від торговців паспортами. До речі такого, журналісти програми, знайшли і в Ужгороді.

Сюжет програми про громадянство можна подивитися з 22:33 хвилини:

Дивіться також: 

Більшість закарпатців, які працюють у Великій Британії, їдуть геть через Brexit

Закарпатці масово і задешево скуповують будинки в селах Угорщини поблизу кордону

Коментарі

ТШ
Тарас Шевченко

"Там добре, де нас нема" Дома сидіти треба і заробити тихо можна і те будеш десь там "Третім сортом"

П
Правдивий

А як на вашу думку шо означає? шо бабка за кіло гречки голосує а кось за 200 грн? А кось рішає судову справу за 20тис зелених? А кось за пару лімонів продав завод задешево? Так дорогі українці я Вам открию очі. Всі ці люди продажні. Всі в цій страні продажні.

М
Микола

До Івана....Хто опустив країну?ПРавильно майданутва влада разо з майднутими.Опісссля революції бідності рівень життя почав так стрімко падати нерахуючи війну які ви майдануті організували.Майдан це друга трагедія Українців після голодомору

І
Іване

такі як так опустили країну, шо за кіло гречки проголосує за олігарха, а за 100 баксів буде з триколором по варишу бігати

І
Іван

"Свідомі майдауни" опустили країну до рівня африканських бананових республік, де сенсом життя є вивести свою сімю з тої країни. І ще хочуть аби хтось йшов її захищати.

2
223

Говорят о румынских документах- показывают венгерские. Говорят о венгерских- показывают румынские... Уровень журналистики, достойный страны 404.

П
Правдивий

Чим бідніший народ тим більше аферистів - бо люди пак за любу жилку ся хватають оби вижити. А кому повезло достати паспорт іншої країни - тому пощастило і бажаю йому удачі в новому світі

Читайте також