Гроші з банківської картки вкрала найкраща подруга

14
0

Не є таємницею, що поняття «гроші» і «дружба» - несумісні. Бо наслідком дружби, де приятелі мають різні матеріальні статки, як правило є заздрість і образа, що роз'їдають душу, стають причиною розбрату інколи справа завершується й криміналом.

Дві подруги  тривалий час разом винаймали кімнату в будинку в мікрорайоні «Росвигово» і обоє працювали на одному з відомих заводів міста. Дівчата довго товаришували, та у дружні стосунки втрутилася, як це буває часто, банальна фінансова скрута.

Нещодавно однією  з дівчат, яка залишилася вдома сама, заволоділа спокуса скористатися  зарплатною карткою своєї подруги. Юнка  знала, що там є гроші, і відала, який до неї  пін-код. Дівчина понишпорила у речах подруги і знайшла пластикову картку. Знявши 390 гривень,  подалась до салону краси. Там за чужий кошт пофарбувала собі волосся, зробила манікюр, а  далі пішла  розважатись у бар.

Наступного дня приятелька виявила, що з її картки зникла чимала сума коштів. Потерпіла відразу здогадалася, хто так цинічно і підло її обікрав, тому подалась до Мукачівського міськвідділу міліції, де поділилася зі своїми припущеннями.

Підозрювана, як не дивно, не стала заперечувати, що саме вона поцупила гроші із заробітної картки подруги. Можливо, дівчата з часом ще помиряться, та кримінальної відповідальності ненадійній подрузі не уникнути.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також