Грошовий приз під час війни: переможниця акції від «Пошторг»

29
0

Усі ми любимо дарувати та отримувати подарунки. Особливо якщо це гроші. Сьогодні ми розповімо історію щасливиці з міста Мукачево, яка нещодавно одержала Головний грошовий приз від представника національних маркетингових акцій – «ПОШТОРГ».

Ми приїхали до закарпатського міста та зустрілися з призеркою Бондаревою Тетяною Максимівною у затишній кав’ярні, щоб дізнатися її історію успіху.

Тетяно Максимівно, вітаємо Вас із Новим роком та великою перемогою в акції від національного організатора! Розкажіть, будь ласка, трішки про себе.

Дякую, вас також зі святами! Мене звати Бондарева Тетяна Максимівна, проживаю у місті Мукачево, Закарпатської області. Мені 72 роки, майже все своє життя пропрацювала у фінансових структурах, та й досі інколи консультую деякі фірми за запитом.

Як Ви дізналися про «ПОШТОРГ»? Розкажіть про свій досвід участі в маркетинговій акції.

Я розпочала своє знайомство з «ПОШТОРГОМ» уже досить давно: моя подруга порекомендувала мені продукцію з каталогів цієї фірми. Тоді я дізналася, що ця компанія, окрім реалізації товарів, проводить ще й маркетингові акції, за результатами яких найактивніші клієнти отримують грошові призи. «ПОШТОРГ» реалізовує органічні засоби для здоров'я і краси та товари для дому від національного виробника, якого зараз ми всі маємо активно підтримувати. Продукцією я дуже задоволена, особливо побутовими засобами, адже вони екологічні та не містять хімікатів, які можуть нашкодити природі. Тому, коли після чергового замовлення мене оповістили про перемогу, я дуже зраділа, адже навіть не думала, що у воєнний час можна виграти в акції.

На що Ви плануєте витратити свій Приз, якщо не секрет?

Наразі, коли така тяжка ситуація в Україні, я просто не можу не поділитися з нашими воїнами своїм грошовим призом. Тому більшу частину грошей я віддам на потреби ЗСУ, а решту – онукам та дітям на подарунки.

Дякуємо, Тетяно Максимівно, за щиру розмову! Сподіваємося, удача завжди буде на Вашому боці і Вас очікуватимуть нові перемоги!

А ми нагадуємо нашим читачам, що наступна маркетингова акція від «ПОШТОРГ» стартувала. Тож новим щасливим власником грошової винагороди, про якого ми розповімо наступного разу, можете стати саме Ви!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також