Гройсман - Москалю: Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів

8
20

Так, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на різку заяву Геннадія Москаля, де він просить звільнити його з посади губернатора через контрабанду на Закарпатті.

На своїй сторінці у мережі Facebook, Володимир Гройсман заявив, що змусить НАБУ і СБУ розібратись із контрабандою на Закарпатті. 

"Перше. Звернусь до СБУ і НАБУ з вимогою перевірити усі ті факти, які Ви наводите у своєму листі", - пише урядовець.

"Друге. Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадієвичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюсь. Роботи, яку маємо зробити – і, сподіваюсь, спільно - багато. Давайте разом закладемо нову традицію щодо призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію розпочнемо впроваджувати саме із Закарпатської митниці", - заявив Гройсман наголосивши, що не збирається звільняти Москаля.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також додав, що викликає "на килим" Геннадія Москаля та керівнцтво Закарпатської митниці вже наступного тижня. 

"Третє. Завтра, під час візиту до Львівської області, я запланував відвідати один із прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. Вони там теж є і я про це знаю. А Вас разом з керівництвом Закарпатської митниці чекаю у себе наступного тижня", - додав прем'єр.

Як відомо, сьогодні зранку Москаль попросив Гройсмана звільнити його

Mukachevo.net

Коментарі

Ш
Шандор

Жидюк котрий недавно ще сопли витирав за партов корчить из себе великого премьера.Перша його заслуга тим що поздоровив народ з пасхальними святами очередним подорожчанням газу..тепер хоче долю з контрабанди мати..аби мильярдером стати та в Израиль звалити

З
Закарпатець

Исю усю грабіжницьку шайку пора не звільняти,а утюрягу саджати за тарифні і інші корупційно-грабіжницькі афери!

Т
Трубошат

До Zoltan. а ви не думали кіть ше налог будеся платити що возяться в украйіну з мадяр наприклад за макарони, одежду, хімію у ванну, техніку то скільки то буде стояти на гіді???

ДЗ
до золтана

іван і золтан праві на 100 відсотків, там шукають проблему де її не має і нико не говорить за ввоз в Україну різного товару контробандним путьом, тоєсть без розмитнення, через що не поступають мільярди грошей в бюджет та окончательно знищується вітчизняний товаровиробник - ось це головна проблема, а питання сигарет, то головна біль Європи, а не нас з Вами та там крутяться великі грші і пацани при кориті неяк не можуть їх поділити, бо в кожного великі апетити.

Д
дюрьо

Думаву старий Мусор маразматік на сись. Раз обкакався докус

Z
Zoltan

Иван прав! И я считаю, что настощими контрабандными товарами являются те, которые ввозятся в Украину: пищевые продукту, техника, одежда, обувь тд. Ведь от этих товаров госбюджет действительно не имеет ни копейки (нет ни пошлины, ни ндс, ни налога!), а вся прибыль поступает в чьи-то личные карманы! Интересно, почему Москаль об этом ни слово?

С
Сем

До Марта Зачем вам газ вы же ВСЕ хотите отказаться от газа????? Кушайте ПАСУЛЮ (и желудок полный и в штанах тепло).

ВЗ
Вуйко з Говерли

Хлопці мої!! Прожив-им не мало і много м відів. Повірьте мені, вони один другого достойні. Я маву на увазі Москаля і Порошенка. А Гройсман там "связной". Москаль поміняв 5 партій і 10 правительств і Порошенко тоже. Вони один другого достойні

М
марта

це правду написали, що терпіння у закарпатців закінчується і в один момент закінчиться.як може середньостатистична сім'я платити такі грабіжницькі тарифи? чоловік має 2800 і я маю 2000 на місяць і ще двоє дітей.як можна заплатити за 400 кубів газу зимою на місяць? будинок на 105 кв.м. то всю зарплату чоловіка треба віддати лише за газ, а ще світло, а ще ++++.а дітям що не їсти? ця держава лише для грабіжників

Р
Руснак

Да ты што? Базарком Гройсман прям зародыш диктатора.Сопли на губах ще не засохли.Начадьника з себе ріже.Дале самі розумієте...

М
мукачівець

Горянин добре упувів !!! у нашіх Закарпатців терпіння кончаєся !!! А вили то великоє !!!

Г
горянин

В москаля добрий нюх, видно відчуває, що навіть дуже мирні закарпатці скоро не витримають такого знущання цінами, тарифами, зарплатами і пенсіями, а пока не грянув грім можна тихо піти.

К
Клоуни

Два чиновники вищого рангу переписуються і сваряться в соціальній мережі. Це влада чи збіговисько клоунів ненормальних? Тьфу пля..

І
Іван

Саме цікаве що контрабанда сигарет за кордон для України не біда, а благо. Бо в країну йде валюта. Біда це для Європи, бо від них валюта витікає. Це вони заслони ставлять щоб контрабанда до них не йшла, а також нелегали. Купують всяке обладнання аби лише наші прикордонники нікого і нічого до них не пускали. А треба видати негласний наказ прикордонникам хай сигарети та горілка які йдуть звідси пускають, а сюди - ні.

А
Атего

Один клоун набздів другий набздів, а толку як з козла молока

М
мольфаррр

короче, була пропозиція ввійти в долю, по всій видимості пропозицію приймили, остальное увидиме дуже скоро.

1
12345

Вместо этих понтов тупо выслать спецназ на любую погранзаставу в любое время, повязать всю смену и вывесить табличку "Технічна перерва". Примерно как мадяры делали. После 2...3х таких мероприятий ситуация заметно улучшается.

О
Олег

Банальний переподіл фінансових потоків. На сигаретах мутяться мільйони.

О
Оксана

Дешеві вистави. Ніяк не поділять прибуток від контрабанди.

ОП
олена пузяк

ворон ворону глаз не выклюет...

Читайте також