Гройсман нарешті прилетів: в аеропорту Ужгорода сів літак з прем'єром

1
7

Керівник уряду спізнився більше як на годину, адже його прибуття очікували о 10:00.

У попередній програмі візиту Володимира Гройсмана на Закарпатті значиться ЗОШ №10 з угорською мовою навчання, куди очільник уряду має завітати в першу чергу. Тоді ЦНАП в Ужгородській міськраді, де також Гройсман вийде до преси. Третьою точкою призначення керівника уряду стане Єврокар.

У попередній програмі значилося також село Бобовище, де Володимир Гройсман мав би говориит про відродження винної промисловості на Закарпатті, але наразі ця точка візиту під питанням.

Кортеж прем'єра прямує з аеропорта Ужгород до ЗОШ №10, першої пункту призначення в рамках візиту

Зауважимо, що до візиту керівника уряду на Закарпатті влаштували велике совкове прибирання.

Коментарі

І
Іван

Б***дь,точно цирк з циркачами. Довгом ся сміяв як він по мадярськи ся здоровав

В
Водило

....до нижніх чайників.Диви прем"єр України прилетів і його здається зустрічають. Ні потрібно було скиглити і нити , тіпа афробахи заколебали , аеропорт без бетонки, маршрути жебрачі, черги на то і черги,бо ганяють вперед і назад Короче цирк на дроти для цирка на дроти

В
Вася

1) ЗОШ №10 з угорською мовою навчання 2) ЦНАП в Ужгородській міськраді 3) Єврокар Тобто нема проблем з дорогами, із штучно створеними чергами на митниці, з легалізацією авто на єврономерах і тд.

Г
Густі

Та аеропорт не працюючий

ПШ
просто ШАХТАР

Потрібно висловити недовіру сепару .шукайте шляхи.

ЦН
Цирк на дроті

Специально вібрали маршрут "практически без ям" что бы премьера сильно не трясло и не раскачивало на разбитых в гавно закарпатских дорогах.

У
ужгородец

А разметку на взлетке сделали?

Читайте також