Гройсман обіцяє чергове підвищення тарифів на газ. Зобов'язання перед МВФ?

6
11

Володимир Гройсман запевняє, що уряд України змушений піти на підвищення тарифів на газ.

"Є зобов'язання, які підписані українською стороною про те, що тарифи на газ будуть 100% відповідати вартості. Іншого шляху просто немає", - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі "24 каналу". 

"Низькі або економічно необґрунтовані тарифи - це поле для жорсткої корупції", - каже прем'єр.

Вже з квітня закарпатці платитять за газ вдвічі більше, а у травні "пільговий" тариф може зрости на 53%

Коментарі

2
222

Обіцяє. Доброго нич не обіцяє. Скоти зажерливі

0
0987

Сього чоловіка і Ко поклали до влади його одноплемінники з США. Немає причин для коментування. Лем майдануті знавуть забагато коментувати.

О
Оксана

Ціну на газ можуть привязати до долара, а зарплати, пенсії вже ні! Жиди по-новому!!!

УО
универсальная отмазка

...любая страна должна ровно столько сколько на счетах ее олигархов...а борьба с коррупцией это борьба избранных со своим народом за право воровать...посредством маленькой армии каждого из баронов...што робити - нич як усе)

М
мукачівець

Най гнойсман платить за всіх . Має з чого .

ДМ
дід Михайло

Keresesi eredmenyek Бенджамин Фулфорд - Сводки закулисных ... - Antimatrix antimatrix.org/Convert/Books/.../Benjamin_Fulford_Reports_Ru.html Финансовая борьба за власть усиливается по мере того, как к главе МВФ ...... типа "сесть кому-нить на хвост и проехать на шару", что вы можете себе ... Сообщения от сайта AntiMatrix antimatrix.org/Convert/AntiMatrix_Docs/AntiMatrix_Messages_Ru.html А что происходит в Сирии "и кому это надо"? ..... Украина получила от МВФ 1,4 миллиарда долларов большинство из чего пойдет на уплату процентов ...

ДМ
дід Михайло

Що таке МВФ, кому воно належить? Высшим "законом" для "богоизбранных" является клятва лжи Обратите внимание на то, что все обещания, "договора", "меморандумы" и все остальное, которые дали эти Сио-Нацисты во время и после захвата власти на Украине кровавыми и чисто террористическими методами, были нарушены. НИ ЕДИНОГО своего обещания или "договора" они не выполнили. Потому как абсолютно все из них для этих сатанистов вообще ничего не значат, и в самом буква Потому как самым "священным" "религиозным" обрядом для них является так называемая "молитва" Кол-Нидре (Коль-Нидре). В соответствии с Эдуардом Ходосом, она является единственной "молитвой" из всех, которая произносится стоя. "В день Иом Кипур, 10-й день иудейского Нового года (Рош Гашана), в синагоге торжественно, старинным напевом трижды повторяется знаменательный "Кол-Нидре" — акт всенародного отречения от обетов, присяг и обещаний, которые каждый иудей дал в году прошедшем и даст в году наступающем;"

Д
Дунчі

09:41 Ти такий воїн як я балеріна. Справжні атошніки мають 75% скидку на всю комуналку..

М
майдаун

Знаєте, я ся на тых што дорвалися до власти не чудуву.Вни до тогося стремили.До того обы нагло і безбожно красти.Я бы порозбивав копоні отым горчкоголовым скакунам,што пущали крокодилячі слизы за ліпшоє будущоє нас і нашых діти.Ще бым пыски порозбивав типирішнім швондерам, котрі доказувуть ош то мусай пуднимати бо наруд на туньому газі нич не економить. Гута бы вас побила!

0
07

но шо дауни майдануті?наскакалисьте?пора вас на органи розбирати,обисьме мали чим за газ платити,готовтеся помали

ВА
Воїн АТО

Важко усьвідомити ту справедливість, коли ми тут на войні помираємо, а наші родини отримують космічні платіжки за газ. Вся сім"я що вдома залишиилась "живе" на дідикову пенсію і ту податками обклали. Так для чого тоді Яценюка міняли? Його довіра серед народу впала не за співпрацю з МВФ, а за високі тарифи і взагалі за обнищання. За що ми воюємо, правду поміж собою бійці шепочуться, що за ОФШОРИ.

Читайте також