Гройсман привіз на Закарпаття цілий урядовий десант (ФОТО, ВІДЕО)

7
7

Разом з прем’єр-міністром у робочу поїздку в Ужгород прибула чимала делегація, в тому числі 3 міністри та кілька заступників міністрів.

Так, доволі несподівано поруч з Володимиром Гройсманом у ЗОШ №10 в Ужгороді з’явилася міністр освіти Лілія Гриневич, яка зізналася, що офіційно перебуває у відпустці та відпочивала на Закарпатті, у Сваляві, й вирішила приєднатися сьогодні.

Також разом з Гройсманом в Ужгород прибула віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

Окрім них в делегації також прибули перший заступник міністра регіонального розвитку В’ячеслав Негода та перший заступник міністра економіки Максим Нефьодов.

Урядовці багато де побували за цей день. Хочеться вірити, що буде і якийсь конкретний результат.


Ми ретельно слідкували за цим візитом: і підготовкою до нього, і перебігом. Радимо переглянути тематичні новини про це:

Коментарі

В
Вловьл

Сталiн почав навчати тупих русинiв грамоти, якI згодом стали начальниками, а мадяри ставали простими , рядовими робочими... як показала реальнiсть, пiсля розвалу СССР , коли нестало контролю над русинами та в цiлому в краiнI-хохли разом з тупими русинами почали все красти, руйнувати та пiд себе хребсти, а ще залишились на керуючих посадах , що привело до знищення економiки та в цiлому краiни . Одним словом -вукраiнцi лохи. РФ та Угорщина розвиваеться , це говорить про те , що вони розумнiшI I коли вони газдували в ЗакарпаттI , тут розвивався край , а не хаотично забудовувася зарахунок крадених, контрабадних грошей бариг та начальникiв , як робиться зараз...

МП
місний пока без примисі

сталін аннексував закарпаття и насильно асимилірував русинів 88% учителів були пршляками комуністами из землянок прийшли закарпаття піднимат тоді іх називали 30 титисячники небійся обратно ниодин невернувся а тут розтворилися а діти та онуки и тепер мутять

Т
тьотя

До 2.55,яку ти політику гнеш ! А ти на якій мові говориш ,ни на Мадярській ні на Українській ,заскучив за ссср ,сиди і не квакай .Ану піди в європу не знаєш хочаби говорити на їхній мові арі -ведерчі !

Ю
ю

най раз у Кийові ся научать говорити по українськи. І най говорять не лем у телевізор. От тоди і най нас поучавуть. А українською повинні володіти тільки ті громадяни, які працюють у держ.установах та у сфері послуг. І не заставляти у школах - просто, володієш - маєш роботу, ні - на завод (фабрику) робочим. Крапка

0
02:55

чаво маешся то,болезный,ссср ждет тебя.

І
ілонна

нащо взагалі приіжджав?гроші на ремонт доріг не дають,угорським школам не допомагають.Чи їм треба Закарпаття без закарпатців???

J
jg

она еба...та!!! так ридна мова коренная у меньшин!!! ссср забрало Закарпатье от Европы , а после развала украинцы пришли теперь диктовать на каком языке нам учиться , так чем вы лучше ссср ! это не уважительное отношение к коренным жителям которые в принципе не так уж и должны находиться в составе Украины , а больше быть в евро союзе

Читайте також