Грозний: Карпати - досить серйозний суперник

12
0

Головний тренер ужгородської "Говерли" поділився думками щодо майбутнього матчу проти львівських "Карпат", який відбудеться в рамках 7-го туру української прем'єр-ліги.

"Карпати - досить серйозний суперник. На виїзді вони не поступилися ні в одному матчі, граючи з донецьким Металургом, маріупольським Іллічівцем і в Луцьку з Волинню. Команда дуже добре грає, вміє тримати удар, має хороший підбір виконавців. Малюнок гри йде під головного тренера, як у кожній команді.

У Львові завжди хороша команда, і проти неї виступати досить важко, тим більше, що уболівальник - вимогливий, добре підтримує свою команду. Думаю, буде наднапружений поєдинок, львів'яни ще не вигравали вдома, не забили в рідних стінах жодного м'яча. І це для нас не дуже добре, тому що суперник за будь-яку ціну, з максимальною віддачею і майстерністю захоче отримати свою першу перемогу в чемпіонаті. Нам би цього не хотілося, а хотілося б отримати на виїзді переможні очки. Це буде важко, тому що матчі з чотирма грандами вихолостили нас, по-іншому потрібно налаштовуватися психологічно. Але за будь-яких обставин з такими клубами необхідно викладатися більше, ніж ти можеш. Це ж ще одне західне дербі.

У прем'єр-лізі, як відомо, три західноукраїнських клубу - "Карпати", "Волинь" і "Говерла", тому матчі між ними завжди будуть проходити в особливому суперництві. Хочеться, щоб матч пройшов в хорошій боротьбі, щоб команди продемонстрували гідний рівень гри, але ми, звичайно, постараємося домогтися максимального результату ", - цитує Грозного прес-служба ужгородського клубу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також