Грозний ніяк не виграє в Ужгороді: Говерла поступилася Ворсклі 1:2

8
0

Матч виявився дуже цікавим та динамічним, однак господарі поля поступилися.

Матч між ужгородською Говерлою та полтавською Ворсклою став першим суботнього дня в прем'єр-лізі. У старті Говерли відразу вийшли два новачка - Пуканич та Бобир. Також до складу повернувся Армоні Іканде, який травмувався у грі з Металістом, але встиг себе дуже якісно зарекомендувати.

Початок гри був на зустрічних курсах.

Всередині першого тайму 2 за 4 хвилини гостям вдалися гольові атаки. На 23 хвилині відзначився Громов (Міщенко, який колись грав за Говерлу, пробив зі штрафного у перекладину, а на добиванні Янузі розіграв з Громовим, який вже забивав у пусті ворота), а на 25 хвилині після обрізки Цуррі Сапай промчав флангом і подав різко в штрафну, де Янузі забив в падінні головою.

Попри такого подвійного удару Говерла не знітилася, однак атаки ужгородців були прямолінійні, і їх легко читали захисники полтавчан.
Після перерви Грозний змінює Пуканича на Балашова, а Бабиря на Леталлека. Говерла відразу починає тиснути, і вже на 54 хвилині Балашов вивів Армоні на побачення з воротарем, і перший майстерно переграв другого. Ворскла увесь другий тайм буквально сушила гру, затягувала час, довго розігрувала м'яч та грубо грали проти суперників. Арбітр не скупився на жовті картки.

Кінцівка матчу знову проходила на зустрічних курсах, однак жодній з команд не вдалося забити.

Знову Говерла не може перемогти в рідних стінах. На жаль.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також