Група сирійців та палестинців мало не проскочили через кордон до Угорщини (ФОТО)

11
4

В рамках відпрацювання заходів з протидії нелегальній міграції, минулої доби прикордонниками Мукачівського прикордонного загону було затримано 5 нелегальних мігрантів.

Так 20 серпня 2015 року персоналом відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського прикордонного загону  на контрольному посту з місцем несення служби в районі залізничного переїзду на околиці населеного пункту Велика Бігань було зупинено мікроавтобус  марки «Мерседес» під керуванням громадянина України мешканця Київської області в салоні якого було виявлено та затримано 3-х громадян Сирії та 2-х громадян Палестини.

Затриманих нелегальних мігрантів та громадянина України доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів та проведення фільтраційно-перевірочних заходів.

За результатами перевірочних заходів було встановлено, що громадяни Сирії та Палестини мали намір незаконним шляхом перетнути Державний кордон України та нелегально потрапити до країн Євросоюзу, інформують Мукачівські прикордонники.

Наразі затримані знаходяться в пункті тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону та очікують судового засідання.

Коментарі

ЛМ
Леонід Макарич

Закрили границю по сигаретам та пересіли всі на чорних. Всьо просто!

L
LM

Цікаво звідки їх так в нас багато? мабуть лелеки приносять...

7
777

Декілька днів тому на відділі Лужанка теж 10 зловили поліцейські Угорщини

В
Вано

Чого не пишете шо вчора 10 афганців зловили мадяри на ділянці відділу Горонглаб. То зразу за Косином.

Читайте також