Групове зґвалтування в Мукачеві: 22-річна дівчина розповіла про викрадення та знущання

36
26

Як розповіла мукачівка телеканалу М-студіо, минулого тижня її зґвалтували більше 5 чоловіків. Зараз вона боїться за власне життя, бо не вірить, що винні будуть покарані.

Зі слів дівчини, минулого тижня 2 невідомих чоловіків затягнули її в автомобіль та привезли на квартиру, де було більше 5 людей. Там, розповіла дівчина журналістам М-Студіо, чоловіки почали заливати в неї алкоголь, від якого вона почала п'яніти.

Згодом, як тільки з'явилася можливість, каже дівчина, вона вибігла на балкон та стрибнула вниз, але її наздогнали та повернули у квартиру.
Мукачівка розповідає, що на наступний день з множинними синцями вона звернулася до лікарів, які вже готують її до операції. Заяву про факт масового зґвалтування потерпіла віддала у поліцію.

У Мукачівській ЦРЛ підтвердили у коментарі Mukachevo.net, що дівчина дійсно зверталася до них по допомогу. Лікарі уточнили, що у дівчини було діагностовано компресійний перелом поперекового хребця. Щодо підтвердження факту зґвалтування, лікарі переадресовують питання правоохоронцям.

Згодом у поліції прокоментували випадок:

"Був факт звернення. Заявниця звернулася в поліцію, але відмовилася писати заяву, повідомивши, що все було за згодою.  Заявила, що вона лише хотіла полякати хлопця, з яким у неї були статеві стосунки.  Через кілька днів чомусь дівчина змінила покази і заявила про групове згвалтування. Поліцією проводиться перевірка. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 152 Кримінального кодексу України. Карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років"
 

Коментарі

Ю
Юрій

+380981297009

А
алла

Так дуже не приёмная ситуацiя, читаю коментарii i жах!!! Пишуть ........ Не вже так хотiла з ними мати щось ,що аж з другого поверху вистрибнула. Могла вбитися. Не судити а вбити мало.

K
ka

хотіла підзаробити а їх виявилося більше вот і втекла.

Й
ЙОУШКО

ЄБ.......И НЯ НЕ ДАЛАМСЯ ,ПУСТИЛИ НЯ ВИРВАЛАМСЯ!

С
Сара

Пак умишковати їх ци є щи мужики

1
111

Кіть попадуть на нари там їх оприходують скоро. І 5 на 1 то ще буде лафа для них

1
111

Клички і імена в студію

1
12345

у автобус забігать хлопець і кричить шо всіх ізнасилує. молода дівчина каже щоб випустив старих жінок.стара 80 річна баба каже молодів дівчині---закрий рот казав усіх значить усіх.

ЮД
юрко до редакції

таку фотку поклалисьте на головну.тать покладьте де 5 а неєден ублюдки

М
Муфлон

сися дівка шо на вогзалі за 200 грн сос**а, а типирька заяву строчить... но се ай кіно. увидиме шо із сього буде.

Г
гуфовский

се не перший раз кіть шо, досовські много начали собі позволяти

Ф
Федя

всі тут такі борзі силку, і шо ти зробиш? досить вам знати що живуть недалеко від дерев'яної церкви .

Ф
Федя

ссилку їхню

Ф
Федя

Дійсно це хлопці з Дос ,вони є не адекватні , я наприклад їх двері обходжу як прокажені ,а щоб туди зайти .. нєєєє .!Дівчина сама винна , хоть і зрубили з них 100,000 грн .....

І
Іванко

Юлій, на тих чмирях не вона одна, просто заявляти боялися!

Ю
Юлий

почали заливати в неї алкоголь, від якого вона почала п'яніти. Очередная шалава которая захотела срубить бабло , в котором ей как видимо отказали . Не оправдываю ни тех кто ее трах... но как же много розвелось девушек легкого поведения которые хотят зароботать .

І
Іванко

Йсе досовські тварі, по яким плачУть нари!

І
Іван

прізвища і адресу кожного із гвалтівників у студію, люди самі зроблять самосуд, бо у кожного є діти. нехай буде так як у фільмі " Ворошиловский стрелок". я першим би повідрізав їм ...., щоб такі виродки ніколи не мали своїх дітей, знищити на корню таку погань

Ф
фокс

ла - ла - ла

К
Кот

Може то були росіяни?

Д
док

Не комплекційний, а компресійний

Р
рем

А чому люди не в АТО - нехай там адреналін отримують.

М
мукачивець

И фото тех ... Бо что не надо (грабителей) фото выставляете!!! А таких уб***ков нет!!!

М
Максим

Назвіть фігурантів, назвіть адресу, хай люди знають, хто живе з ними поряд!

R
root

Знайти мужеложців і кожного згвалтувати по декілька разів.

Т
Тібі

Здається "компресійний перелом", а не "комплекційний перелом"

Читайте також