Гриневич обіцяє вчителям підвищення зарплати на 25% з 2018 року

5
10

Міністр освіти оголосила наступний рік - роком старту реформи "Нова українська школа".

Про це Лілія Гриневич заявила на підсумковій прес-конференції, щодо діяльності її відомства у цьому році. 

За інформацією МОН, зведений бюджет освіти в 2018 році становить 221,9млрд гривень, при цьому за рахунок збільшення зарплат на наступний рік для вчителів на 25% обсяг освітньої субвенції зріс на 11,2млрд і склав 61,7млрд грн.

- Збільшення інвестицій дозволило нам підготуватися до змін, які очікують у 2018 році, підняти соціальний статус вчителів, підтримати професійну освіту, яку внаслідок недостатньо продуманих рішень у 2016 році кинули на фінансування областей та міст обласного значення. У бюджеті на 2018 рік ми продовжуємо збільшувати інвестиції в освіту, зокрема, частка ВВП на освіту збільшилася до 6,7%, - заявила Лілія Гриневич. 


До речі, Венеціанська комісія не підтримала звинувачення Угорщини щодо мовної статті. 

Коментарі

Й
ЙОні

До "Окошного". Фундамент у дітях закладають якраз не вчителі, а батьки, ще до школи!

А
АЛЕКС

обіцянка ганка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Є
Євген

Цілком ймовірна й гібридна відповідь на зазіхання закордонних галасунів - заробіток збільшувати ВИЙНЯТКОВО сертифікованим вчителям української мови/літератури, а хто не є ліцензованим викладачем - викладай угорську/польську/словацьку/румунську/німецьку/іврит у відповідних навчальних закладах національних меншин на загальних засадах. Oops (серпом по яйках)!

О
Окошний

Годуют нас обіцянками паскуди..... ПОЗОР УСРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ, ПОЗОР!!!! Вчителі - це основа любого суспільства, вони закладають у наших дітях фундамент знань..... У нас вчителі практично жебраки, значить владі на них насрати! Підвищити треба не на 25%, а на 200%! Шкода, ош Гриневич нас не чує!

Р
Росвигівська

Кіть чесно повісти та принс доста нормально рулить! очікувалося гіршого! а так вобще входить в топ по україні, дуже многим скептикам рот прикрив!!!

ДБ
До безумцы

Можете дасти відповідь:"За що!?"

Б
Безумцы

Уборщица в россии имеет 75 000 рублей??? (1300 у.е) Вы конкретно сума сошли!!!Максимум 18 000тыс!!! Почему вы сами себя так не уважаете??? свою страну??? Дааа!!!

П
Правда

а що може вам дати пані міністр, якщо від неї мало що залежить. ну хоч обіцянками нагодує

В
вовчиця

детка то тоби слава украини

А
абсурт

інфляція 50 а рівень 25 це публіцизм.прибиральниця у росії має 1300 уе. у італії евро.ціни на бензин незрівняти у росії.на продукти у італії на багато дешевші.хоча освітян почали слухати після масових звільнень і переїзду на заробітки.

Читайте також