Гриневич про позицію Угорщини: У них багато міфів про наш освтіній закон

15
4

Сама міністр освіти та науки України Лілія Гриневич переконана, що український закон про освіту не порушує міжнародних зобов’язань.

Про це Лілія Гриневич заявила в ефірі телеканалу "112" під час робочої поїздки до Івано-Франківська, інформує УП. 

Міністр освіти та науки України переконана, що в Угорщині є багато міфів про новий освітній закон. 

- Мене це надзвичайно розчаровує і дивує, що наші угорські колеги не хочуть аби українські громадяни угорського походження мали європейські перспективи. Новим законом про освіту ми не порушуємо міжнародних зобов’язань. В мене склалася думка, що в Угорщині є дуже багато міфів про новий освітній закон, - заяивла Гриневич.

За її словами, ще до підписання закону Петром Порошенком, у Міністерстві закордонних справ України була велика зустріч з послами всіх країн, де детально було роз’яснено всі деталі нового закону про освіту.

Вчора, до речі, Петро Порошенко підписав закон "Про освіту", а вже сьогодні Угорщина обурилась через такі зміни до законодавства.

Коментарі

РБ
русин без примисі хахла

гриневич фамилія цікава идостойна іі

УГ
українські громадяни угорського походження

НЕ БАЖАЮТЬ платити за тих ко набрав 500 млрду кредиту....мавуть другий паспорт тай другу хижу на мадярах... кось глядать повод для щи єдного Ато....? когось мені нагадує наш міністр аааааааа https://www.youtube.com/watch?v=TBKN7_vx2xo !

Д
дед

Лилия ты нормально веди диалог, и не кричи как Шухевич в своё время в форе гестапо. Украинская мова не будет бандеровской , а центрально-юго -восточной.

Р
Робочий

Мііфи це ви і жидівська банда

Читайте також