Грип у Мукачеві: Лікарі зафіксували перевищення епідемічного порогу на 40%

4
18

Пік хворих, а саме 1360 людей, серед яких 819 дітей, зафіксували сьогодні за весь минулий тиждень.

Як розказав Мukachevo.net начальник центру первинної медико-санітарної допомоги Евген Мешко, наразі зафіксовано перевищення епідемічного порогу на 40%.

— На минулому тижні був пік хворих, але вже сьогодні ми бачимо, що кількість хворих пішла на спад, — розповів Євген Васильович.

У прес-центрі ОЦЗ в Закарпатській області, розповідають, лише за минулий тиждень госпіталізовано з приводу респіраторних інфекцій 337 осіб.

Тому, з метою попередження подальшого поширення респіраторних інфекцій серед дитячого населення, станом на 16 грудня призупинено навчально- освітній процес в 11 навчальних закладах області Ужгородського (села:Ірлява, Оріховиця, Пацканьово, Тасаашвань, сторожниця, НВК в с.Вовково та Нижнє Солотвино) та Мукачівського районів (села: Бобовище,Ракошино, Лохово).

Коментарі

К
Коля

Вчителька сина дзвонила спитати що с малим, казал що на уроках 7 учнів із 30.

Я
я

Це тому, що директори шкіл подають не правдиву інформацію про кількість хворих у школах. Так було завжди і так є тепер. Директори змінилися, а "система" працює по-старому. Реформи в освіті? Медицині? Ні,тільки в кишенях влади...

З
Закарпатец

«За двое суток наступления ВСУ на Светлодарской дуге украинские СМИ пишут о 5 погибших и 7 раненых. Но дело в том, что украинские сми, откровенно лгут, — сообщил Игорь Безлер в социальных сетях. — Мне в личку пришло сообщение от военнослужащего 54 бригады ВСУ. Они доставили тела погибших военнослужащих в морг г. Артемовска. Вторые сутки доставляют тела с района Грязевских ставков, района Логвиново и Калиновки. Он просил написать, что бы родственники у кого родные находятся в АТО просто им позвонили. Более ста семей не услышат голос родного человека уже никогда». По словам экс-командира ВС ДНР, украинское командование скрывает реальные потери: «Морг Артемовска оцеплен. Проверяют телефоны на наличие фотографий и сообщений. Больницы Артемовска переполнены ранеными. Трупы с Артемовского морга вывозят в неизвестном направлении на грузовиках. Многие скажут, что это фейк. Я не буду ничего утверждать. Знаю, что мою страницу читают и на Украине. ПРОСТО ПОЗВОНИТЕ СВОИМ РОДСТВЕННИКАМ В АТО».

1
123

в Ужгороді уже карантин ,а Мукачево з неба погоди чекає.

Z
Zzz

У Мукачеві потрібно було ще того тижня робити карантин, що вони чекають, в класах на сьогодні було з 8 по 15 діточок, багато вчителів вже перехворіли .Вірус настільки важкий , що хворіють діти сильно , як влада нашого міста турбується про дітей ???

VE
Vankdorf Eisel до Мадярки

Шановна, а маэте дитині 10 -20 грн в школу дати на той же снікерс, гамбургер, чіпси, снеки, соломки, колу??? а на зеленому ринку купити яблук, шипшини, моркви і т.д. грошей бракує?

М
Моріка

Об`явіть у вариші карантин!Доки учителя з тимпиратуров і діти хворі у школі сидіти будуть!!!

М
Мадярка

до Vankdorf Eisel де типерь купити нормальну йiжу хiба що самому виращувати та кормити

1
111

Перед тим як писати дану інформацію не лініться її перевірити шановна редакція

VE
Vankdorf Eisel до 17;52

Смолавий бовим/буваю, но то максимум, уже ост 12 років жодного разу!!! не хворію (слава Богу) од коли нормально/правильно харчуюся (за аптеки забув я взагалі). Можуть бути і ноги мокрі і руки холодні, і без шапки - збалансуйте дітям (і собі) харчування добавте натуральну здорову їжу (дешеву зазвичай але дуже корисну) і імунітет легко протистоятиме всім цим негативним факторам!!!

ДV
До Vankdorf і т.д.

Нигде сь смолавий не бов/бола коли на улиці слякоть у децембрі?))) шо дітям треба - мокрі ноги і готово...

O
Ocвiта

Це никого не цiкавить...

У
Учень

Дісно , дітей багато відсутніх

VE
Vankdorf Eisel до всіх!

Навчіть ваших учнів правильно харчуватися і своєчасно вживати необхідні продукти для зміцнення осінньо-зимового імунітету, бо діти ніс крутять від: цибулі, часника, меду, оливового масла, горіхів, моркви, каш натуральних, капусти (квашеної) яблук і т.д. Натомість у фаворі:чіпси, кола, фрі, хот-доги, ковбаса, батончики, солоні вироби, жуйки, та ін. Потім рухливі ігри на свіжому повітрі, спорт,а не компютер! Но головне - карантин вимагаємо!!! + звичайно пару сотень гривень в аптеці залишити, неодмінно, а як же не проплатити рекламу !!!

У
учень

В класі з 30 учнів 22 хворих....

ЯИ
я и ты

брехня...

М
Мама

Совісті нема ,най діти хворіють? Введіть карантин

МУ
мама учня

А в Мукачеві чому не зроблять карантин?, в класах по 10-15 чол.

Читайте також