Грицак про сепаратизм на Закарпатті: Не бачу підстав бити тривогу (ВІДЕО)

15
4

Голова Служби безпеки України наголосив, що наразі немає прямих даних про перебування бойовиків на Закарпатті.

—Я би не став драматизувати ситуацію… СБУ відстежує оперативну обстановку. Закарпаття це дружній край, де живуть більше ста народностей, тому не бачу підстав зараз бити тривогу. Як будуть в діях конкретних осіб ознаки правопорушень, будемо реєструвати кримінальні провадження… Поки що, на щастя, цього немає, - сказав Василь Грицак.

Більше – у відеокоментарі.

Нагадаємо, цього тижня Василь Грицак відвідав Закарпаття - передав історикам УжНУ архівні матеріали часів Карпатської України та побував на Красному полі.

Коментарі

П
Правда

Milosh! Я добавив би, що це лише коменти на Мукачево.нет. А в дійсності? Мілош хіба людина, яка хоче втекти з гетто, вона сепаратист? Це підсвідомо, втікати від небезпеки!Ваша руйнівна діяльність, упороте політиканство довели людей до прострації.Ви ніяк не можете зрозуміти, що не можна заставити любити.Коли людину обливають кислотою ніякі сили не заставлять її радуватися і кричати, що це нектар.Ви змальовували у всіх тонах часи репресій, а самі впровадили ті замальовки в життя!Репресіями нічого не добєтесь, лиш озлобите людей!!!

M
milosh

Він не читав каменти на Мукачево.нет ))))

M
Magyar

Сбу це нікчемна і продажна організація яку давно пора розігнати гімняною палицею:-)

С
Свуй

Посмівимся файно ))) най помічтають щирі . Уже недовго ся лишило )))

Читайте також