Гривня на міжбанку підвищилася на 26,5 за долар

9
3

2 березня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку підвищилися до 25,5-26,5 гривні за долар.

Про це повідомив "УНІАН" дилер комерційного банку. За його словами, торги йдуть активно, імпортери очікують подальшого зниження курсу долара.

Котирування гривні щодо євро встановилися на рівні 28,6-29,7 гривні за євро, щодо російського рубля - 0,41-0,425 гривні за рубль.

За даними Національного банку України, середньозважений курс гривні станом на 13:30 становив 26,7387 гривні за долар, до цього часу було укладено 28 угод, обсяг торгів становив 12,98 млн дол.

Коментарі

ДМ
до м1

ти будеш її любити якшо буде і по варіантів просто нема

М
м1

Я люблю тя Україно..... кіть долар буде по 8:00

$
$$

Сделать бакс 10 все в ахуе доросли до 40 потом опустить до 25 и все довольны, но реальность такова что экономика реально падает руководители страны делают новые капиталы а потом скупят все за копейки делают почти всех нищими а нищему много не надо.война нужна так как на ней зарабатывают очень много а если закончится народу втирать что во всем виновата Россия война путин уже не получится поэтому уряду война нужна это факт все обещания не сделаны за год ни одной реформы ничего кроме воровства и обмана плюс десятки погибших и миллион беженцев.

Читайте також