Гривня на міжбанку впала до 30,60 за євро, а долар 26,80

12
12

У понеділок, 16 лютого, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку знизилися до 26,30/26,80 грн/дол., повідомив УНІАН дилер комерційного банку.

За словами співрозмовника агентства, торги активізувалися.

Котирування гривні щодо євро знаходилися на рівні 30,00/30,60 грн/євро, щодо російського рубля - 0,4190/0,4280 грн/рубль.

Коментарі

ДL
до life

хрен го знає но у нижніх воротах тоже переставали наших заробітчан з Березинки які їхали в росію і непропущали поки кожен недав по 500грн.. (казали їм що вони підлягають мобілізації тому й невипустять)

М
ММ

Підскажіть будьласка а де можна поміняти євро по курсу 30!!!!!?????Дякую!

Я
ЯЯЯ

Де продати євро по 30 грн????

СУ
Сало України

Сама найкраща влада. Бьє всі рекорди по інфлації. "Жить стало хорошо , жить стало веселей"

L
Life

Хто може розяснити ситуацію яка склалася в Рахівському районі ? Вчора, в неділю 15.02.2016р., на КПП біля центру Європи працівники військомату вручали якісь незрозуміли документи, не повістки, всім мужчинам які проїзжали через КПП. Пограничники зупиняли у моєму випадку автобус, всіх мужчин попросили вийти ті покзували паспорти і їм зразу виписували обхідні листи для проходження медогляду. що це таке? Чи мають вони таке право робити ? Виловлюють людей на постах і прямо там вручають незрозуміло що. Не знаю куда звертатися за розясненням чи скаргами, може хтось володіє ситуацією і може скажати шо коїтся? То вже не лише за границю чи за межі району неможна, це і всередині району автобуси супиняють.

Х
ххх

А вы знаете что у яйценюха зарплата-360 баксов!!!вот это люди жируют и ленд-ровер есть и хрущовку оплачивает!!!

М
Марк

Простим українцям втрачати нічого, окрім своїх ланцюгів. Головне - перемогти усіх на Сході. Дранг туды їх в гойдалку! Спасибі істинним українцям - Коломовичу, Яйцековичу, Поршковичу і подібним до них!!!

В
вася

уби чорт го побив тот долар тай ті ціни шо каждий динь ростуть! абися та гонтарєва з порохом й яциком повішалися!!! кілько щи мож тирпіти? аби чорт вас узяв ушитких у владі!

1
1

Гута би го вбила тот долар..... Ужем ги бомж

С
Спекулянти

спекулюйте дальше най вам щастить!

М
Микола

Здобули!!!!!!!!!Це перемога

$
$$

Мне уже похер но большенству населения нет.оченьжаль но что делать а ничего.

Читайте також