Гривня впала нижче 28 за долар

7
37

У п'ятницю, 20 лютого, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку знизилися до 27,50/28,05 грн/дол., повідомив УНІАН дилер комерційного банку.

За словами співрозмовника агентства, торги на міжбанку активізувалися, але котирування різноспрямовані і у ринку немає бачення єдиного рівня курсу.

Котирування гривні щодо євро встаноилися на рівні 31,16/31,77 грн/євро, щодо російського рубля - 0,4440/0,4530 грн/рубль.

За даними Національного банку України, середньозважений курс гривні станом на 11:30 становив 26,7696 грн/дол., до цього часу було укладено 11 угод, обсяг торгів склав 9,02 млн дол.

Коментарі

М
миха

http://youtu.be/qgNtfj7nl4g 18+ Дорога смерти. Неудачная попытка бойцов из Житомира выбраться из котла

З
Закарпатец

До Mulidran "срач"В країні та на сайті ініціюється не кремлеботами, а а знайомими персонажами Яйценюхом, Пораженко, Дурачиновим. Гимлер один раз позбавив краiну вiд тролiв. Нагадати чим це закiнчилось?

З
Закарпатец

Звичайно незабаром весь ліс вивезуть, землю віддадуть США та Німеччини, а ми будемо рабами на них працювати за їжу. А бандерівці будуть наглядачами.

З
Закарпатец

З бандерівцями США - а чому долар скоро буде 50?

Л
Лісник

Вам тут доллар а під шумок за місяць цілий наш ліс вивезуть на мадяри.... МАСОВО вивозять і вирубують ліс , почали цьої зими!!!

А
адміну

зроби якісь ставки на сайті!!! а люди будуть вгадувати курс долара на завтра=)

О
Олег

Йди мулідране читай Бандерівський Експрес той сайт для вас свідомітів,вам що не подобаєтся то москальский троль та бот!Ви б всім писки б закрили аби не казали правду такщо заховайтеся по схронах скоро таких будуть стріляти

Ф
файта

Курс 32 уже сейчас через неделю 35-40 гривень.

Л
Лучанин

до Mulidran Ты такый фраер та упувiш людям уткiть пишеш????Ци што слабо???и хотя ты врядлi уповiш правду!!!!

В3
вже 30 просять за 1 $

!

M
Mulidran

мені ось що цікаво: якби не можливість прийняти участь у "срачі", який зазвичай ініціюється кремлеботами - чи мав би Мукачево.нет таку популярність? Іншими словами: чи ця популярність тримається лише на можливості "випустити пару", прийнявши участь у холіварах? Бо інакше, я не бачу іншої причини чому адміністрація не зробила жодної серйозної спроби позбавитися троллів/кремлеботів. Оті всі отмазки про технічну неможливість - то дитячий садочок. Інші мас-медіа портали краю можуть, а ми - ні...ага))

3
333

Цілком підтримую.Слава нації.

Ф
Фюрер

Повернемося з перемогою зі сходу втопимо закарпаття у крові російського кордону не має зброї не буде.Смерть тим хто проти націоналістичного уряду,яке веде Україну крізь терні до зірок.

ДП
до папа

ну з UA сам знаєш шо буде.... а виход в нас єден! но небуду писати бо сам знаєш назвуть сеператист...

Р
Рівненчанин

"Це мєрзость" (с).

П
папа

Кто что реальное конкретное предлагает, без истерик и слов что нужно убегать.

Д
до

з заходу МВФ з кредитами з сходу путін з новоросійов....

Д
до

нема вже шо спасати!! нич вже ниє! ми на тонущому титаніку!!! вже всьо розкрадено і заграницьов!!! а впридачу нам затягли нитку на шею (мвф з своїми кредитами)!!!!

ДО
до останього

ти з головов дружиш???? ти хоч націоналістів з автоматами допустити до влади?? ти хоч другу корею??? туйка порятку вже нигда небуде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
ммсис

Украина для украинцев и главная проблема в иностранцах потому что родина у них другая и их нужно гнать в шею вИзраиль россию Венгрию и другие страны верим в то что к власти пройдет свобода првый сектор и другие рябята которые огнем и мечом навидут порядок на украинской земле.

ТД
ти дебіле нацику

ти відів ціни на базарі??? ми бомжі стали з сив країнов!!! кому оно такоє нужно?? аби за 40$ робити в місяць... коли сусідні країни мають як мінімум 500$. вас треба кончених нацистів гнати за перевал!!!

Н
Націоналіст

Хто не скаче той москаль.Ви всі ганьба Великої Українсбкої раси За доллари і рублі готові продати свої душі не чекав від закарпатців такого.

З
Закарпатец

Не треба шукати винних у цій трагедії десь за межами України. Нi це не москалі і не сепаратисти - це свої: олігархи, бандерівці, продажна інтелігенція, псевдо патріоти і націоналісти всіх мастей. 24 роки ми своїми руками знищували країну, розкрадали, розтягували її на всі боки. Була промисловість, міцне сільське господарство, якась ніяка але безкоштовна медицина, одне з найкращих утворень в світі - де все це? ЦЕ ЩО КЛЯТИ МОСКАЛІ? АБО СЕПАРИ?ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ, А НЕ ТИМ МІСЦЕМ, ЧЕРЕЗ ЯКЕ ВАМ ВБИВАЛИ БРЕХНЮ ПРО ВИНЯТКОВІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

З
Закарпатец

24 роки тотального злодійства і беззаконня, привели країну до повного банкрутства і підпорядкування американському капіталу і звичайно американського інтересу. Країна повністю втратила суверенітет, дійшло до того, що в країну приїжджає віце-президент США Байден сідає в крісло президента на чолі столу і шпетить уряд і президента як школярів - і ЦЕ УКРАЇНА чи як при САКАШВІЛІ Не Грузія а штат Джоржия?

З
Закарпатец

Вот из-за таких мудаков как ты и погибло огромное количество людей, разрушены города и села, осиротели семьи, жены остались без мужей, матери без сыновей.Это не те люди которых ты называешь ВАТОЙ, пришли к тебе в Закарпатье, не те люди которым, ты бандеровская сволочь, приписываешь свойства "высшей расы" убивали женщин, стариков и детей. ЭТО ПРИШЛИ БАНДЕРОВСКО-ФАШИСТСКИЕ ОТРЯДЫ ПАЛАЧЕЙ С РУНАМИ СС-ГАЛИЧИНЫ В Донецк и Луганск, это ОНИ ПРЕВРАТИЛИ ЦВЕТУЩИЙ КРАЙ В МЕРТВУЮ ПУСТЫНЮ.СЛЫШАЛ ЛИ ТЫ КОГДА НИБУДЬ ЧТОБЫ РУССКИЕ НАЗЫВАЛИ УКРАИНЦЕВ "ВАТОЙ" или слышал ли ты чтобы русские дети прыгая на площадях призывали вешать украинцев на гиляках. Или русские воровали у Вас 23 года газ и все остальное?НЕТ ЭТО ВЫ ОЗВЕРЕЛИ ОТ СВОЕЙ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНОСТИ,ИМЕННО ВЫ НАЗЫВАЕТЕ СЕБЯ "СВИДОМЫМИ" - типа именно вы знаете особую тайну которая приведет ВАС ВЕЛИКОЙ БАНДЕРОВСКОЙ ИДЕЕ. НО ЖИЗНЬ ВСЕ РАССТАВИЛА НА СВОИ МЕСТА - УБИЙЦА ВСЕГДА БУДЕТ УБИЙЦЕЙ, А БАНДЕРОВЕЦ ВСЕГДА БУДЕТ БАНДИТОМ И НЕГОДЯЕМ.

Х
хайзенберг

Признати майданутих тереростами! Агентами Обами!

ЯЦ
яка ціна тепер дизеля на заправках?

????????????????????? просто давно вже невідів ціни! (десь місяць)

Н1
на 1 квітня буде 50грн/1$

50грн/1$

ГД
Готовтеся до землi (Кличко)

В березнi буде по 45 грн./$ . Наслiдки майдана...... Ну що,дебiли майданнi, ще все "Слава Украйнi"?

С
Сибиряк

Проситися до складу Угорщини та Словаччини? Україна всю в європу не візьмуть. Окремі регіони можуть.

Д
Дідусь

З голоду не подохните не переживайте.А хто живий здоровий і розумний виїде з ціеї країни кордон 10 20 км.вперед,кому що заважає.

Я
я

А бензін?Перше заправилам на 200 грн. та ледве ми лампочка перестала горіти...24 грн..за літер.Се капец.Кладу машину у гараж.Зжебракувався нарід...

ВС
Вуйко Сем

Мало зачекайте, скоро гривна дожене рубль. Курс гривні й рубля повинен зрівнятися. Чому за долар стільки багато рублів дають? Гривна обіжається!

П
Пішти

Дешевше 30 за зелений вже не купиш

О
Олег

УРА СЛава Україні ми здобули!ЦЕ перемога!Дукую майдану

І
іван

треба ся радувати, що російський рубль впав на 50 процентів, а то що гривня на 250 %, то херня, бо то ще не все, то ще не фініш.

39$ мiнiмальна зарплата!!!

Здохлибисьте з свойими майданами уенно! Люди вже стали жебраками!

Читайте також