Губаль каже, що Закарпаття готове розвивати проекти транскордонної співпраці

8
0

Про це голова Закарпатської ОДА Василь Губаль сказав сьогодні проводячи зустріч із представниками Угорщини, на якій ішлося про розбудову інфраструктури на кордоні.

"Незважаючи на складні часи, які переживає наша держава, ми готові розвивати проекти транскордонної співпраці, й бажаємо, аби поліпшення інфраструктури на пунктах перетину кордону, що здійснюватимуться завдяки нашим європейським партнерам, мали продовження й із нашої сторони", наголосив Губаль,

Учасники зустрічі досягли домовленості протягом двох днів напрацювати конкретні ділові пропозиції з цього питання – розбудови кількох пунктів перетину на межі України та Євросоюзу саме на тих ділянках кордону, які є "закарпатськими". До слова, з-поміж іншого, ідеться і про будівництво автобанів від українського кордону. Також піднімають тему будівництва об’їзної дороги навколо Берегова, де можуть бути залучені європейські інвестиції. З цього приводу на преспективу запланована зустріч за участі представників державної влади України та Угорщини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також