Губернатор Ледида у робочий час покатався на лижах (ФОТО)

8
11

Разом з очільником краю якість гірськолижного спуску гори Красія, що у березнянському селі Кострино, у середу, 18 січня випробували керівник Великоберезнянського району Роман Рогач та голова райради Василь Канюк.

– Я катався у багатьох країнах Європи, тож маю з чим порівняти. Можливо Закарпаття й не має висот у три тисячі метрів, не має льодовиків, але за розвитком інфраструктури починає наздоганяти європейські курорти. Порівняно з тою ж Словаччиною, тут, на Красії, деякі речі, пов’язані з комфортом лижників, навіть кращі. А ціни в нас нижчі у рази. 

Коментарі

О
От

Журналіст - я тобі скажу одно МУКАЧЕВО НЕТ це наш сайт Мукачівський і нетреба тут вставляти свої силки будеш їх ставити собі на чоло а якщо хочеш то я тобі допоможу.

Б
Борис

Респект видавцю, Браво - гарно виконав свою роботу, щоб подави Ледиду у поганому образі! Браво! Він цього і не приховує, що катається. І що саме головне катається на наших гірках, а не інших Європейських держав. До оглядача - чувак, а ти не парся "березнянець" отримує хороші гроші від Балоги, щоб потихеньку гнати на Ледиду. Треба щось робити коли місце міністра дуже хитається!

О
От

Знаєте що поки ця помийна яма не зірветься то небуде житя нормального ці Обранці вже палку перегнули. Вони добралися до програми ГРОШІ що тепер немає виходу на ТВ вони всі зітруть з землі хто їм перейде дорогу. Можемо ми тут писати робити що заменеться, писати скіки хто дав хабарів кому всьоровно вони будуть робити що хочуть!

О
оглядач

березнянець, а що тільки один Ледида так робить ????? А те що Балога приїжає в Мукачево на фестиваль вина, то це нормально? Він до речі отримує мабуть не малу зарплату, а фестивалить тут, Балога, що тоді був з робочим візитом у Мукачеві, чи він взяв лікарняний або відпустку, звичайно ні, але чомусь не висвітлювали таким чином як цю статтю.

О
От

березнянець --- Я стобою згоден !

Б
березнянець

А йому зарплату платять не важно де він, чи з дівчатами в бані, чи на шашликах з друзями, чи на роботі бо він в РЕГІОНАХ. Їм можна все, Янукович точно так же і тенсі і гольф грав у робочий час і мабуть грає.

О
оглядач

Названа статті є явно заполітизованою, все подано так, щоб всі люди сприймали дану подію негативно, однак чомусь ніхто не зауважує, що можливо це був робочий візит губернатора (там ж були керівник Великоберезнянського району та голова райради), або губернатор намагається сприяти у такий спосіб розвитку туризму на Закарпатті.

О
От

Ми платиме податки а вони на лижах катаються!

Л
лыжник

Губернатор или рекламирует красию или никогда не был в европе.Красие далеко до комфорта,а особенно европейского.

НП
Не ПРдун

Піпєц! І куда дивиться Президент? Напевне тому і не йдуть реформи, бо губернатори замість пахати на лижах катаються.

A
Apple

а ему НАС РАТЬ

Читайте також