Губернатор Ледида урізав собі та заступникам платню

9
9

Олександр Ледида підписав розпорядження, яким на дві третини зменшив собі та своїм заступникам доплату за інтенсивність праці.

Це дасть змогу, пояснюють в ОДА, уникнути зменшення заробітних плат майже сотні працівників апарату обласної адміністрації.

Сьогодні спеціаліст апарату ОДА отримує в середньому 1,4 тис. грн. Якби керманич краю свідомо не «урізав» собі та п’ятьом заступникам зарплату, доходи працівників апарату знизилися б на суму 300-400 гривень.

Коментарі

О
олег

Губернатор вірно зробив, що урізав собі надбавку так він допоміг людям в адміністрації хто працює за малу зарплату. Хотілось, щоб подібні рішення прийняв і Іван Балога, який теж може вплинути на своїх помічників у облраді і скороти їм різні доплати.

М
МАКС

Треба напечатати зарплати основних шишок з адміністрації, ради, правоохоронних органів і т.д., щоб люди бачили їх відповідність роботі і зарплаті. Може хтось з бухгалтерів в цих структурах прояснить ситуацію, що правда є малоімовірним.

Ч
Чиновник

Люди не мовчіть, а вимагайте най ці шишки обласного рівня з адміністрації та обласної ради оприлюднять свої зарплати. І що хтось хоче сказати, що Ледида, Бушко чи Балога Іван жиють на зарплату?! Слуги народу розсекретіть свої зарплати, а не займайтесь популізмом і самопіаром. І чи знаєте ви, що на інвестиційних проектах, якими ви так вихваляєтесь (наприклад: завод Точприлад), народ подеколи отримує трохи більше тисячі зарплатні. Молодці, краяни уже чекають вас на виборах.

К
Катя

Працівники райдержадміністрацій Закарпаття навіть обовязкову виплату - індексацію не отримують, через брак коштів у фонді оплати праці. Ну тепер хоч знаємо, що ці кошти зїдає 1/3 інтенсивності губернатора та його замів. Цинізм вищої марики!

А
Анчар

Зменшив на 2/3 розмір ДОПЛАТИ за інтенсивність - зарплату зберіг СОТНІ дрібних чиновників. Які ж у них доплати? Піар передвиборчий.

W
winkelschleifer

Зверніть увагу - Ледида зменшив ДОПЛАТУ за інтенсивність праці. А зарплата залишилась на рівні!!!!!!!! Так само депутати ВР зліквідували пільги (тіпа проїзд в трамваї, метро) на сись рік (2012-й), а на слідуючий пасмотрім..... P.S. Цікаво, які депутати їздять в трамваї?

9
911

Уже бы могли и не выделываться а сделать символично 1грн.

Г
Громовий

25 тис. Грн. - Ледида; 22 тис. - Бушко, у всiх iнших - 21 тис.

П
прохожий

То яка тоді в нього і замів зарплатня :)

Читайте також