Губернатор Ледида зробив з чиновників "тітушок"

11
32

Він, до рівня "тітушок" опустив навіть першого заступника мера Ужгорода Юрія Бєлякова.

Бєляков разом з іншими блокують вхід у будівлю Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, саме зараз перед ОДА зібралось купа "тітушок" близько 100 людей. Між ними та мітингувальниками стоїть міліція у повній екіпіровці.

Коментарі

П
Правда

Правда про Події в Україні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!

Д
дядя

Я зараз говорю не про політиків,партії і суди,до всіх е притензії.Зараз йде мова про демократію,свободу!!!!!!! Я не хочу жити в країні де диктатура і песпредел!

В
Володя

До дяді! Герой - це людина, яка врятувала... врятувала життя чи багато життів, врятувала когось або щось (суспільно важливе). Або якщо побудувала щось суспільно значуще - важливе. Люди які ламають - це ще не герої. Стануть героями (можливо) якщо щось побудують. Тому не перебільшуйте. Ніхто, особливо я, не осуджую мету - яку переслідують евромайданівці, але історія знає багато прикладів коли революції починалися з благородної мети а пізніше перейшли в стан революції заради революції (або більш приземленої мети) Якщо в державі бардак, нема газди, нема кому наказати - то потрібно брати справу в свої руки: бити знизу, бити треба ту руку яка краде - а потім коли вона болить і нема чим красти треба бити голову що б і не думала красти, бо якщо почнеш з кінця то пройде час голова перестане боліти і почнеш знову красти.

О
Орест

До дяді: судами в області досі керує Балога. Підкормив їз свого часу і досі йому вірні. Але справа не в тому. А в тому, що з новою владою краще не буде. Навіть при такому великому демократу як Ющенко хабарі були не менші і суди бляцькі. Гнати потрібно всіх. Повна перезагрузка. Балогу підпускати не можна у жодному випадку. Так само як і Свободу з аферистом Тягнибоком. І Кличко ставленик олігархів. ПроСєню мовчу. З кого формувати владу?

Д
дядя

Володі!!!!! Володя ви всьо добре говорите,но кіть не мітингарі як ви їх називаете бо я називаю ГЕРОЇ!!!! та не буде змін у судах іт.д.всі чиновники які лишаться на посадах при новій владі мають зробити висновки !!!

В
Володя

Хочу звернутися до так званих мітингарів, які пішли захоплювати або пікетувати ОДА: люди ви хоча б в принципі розумієте суть та призначення обласних та районних адміністрацій? Зі всієї виконавчої влади адміністрації несуть найбільшу користь та найменшу шкоду суспільству. Чому ви не йдете захоплювати податкову, або управління митниці - от де справжні кровосісі сидять, які грабують державу і всіх її жителів одночасно. Чому не захоплюєте особняки тих продажних митників та податківців які їздять на мерседесах. Чому не йдете захоплювати суди, де виносять незаконні рішення за гроші та грабують державу, ламають долі людям а самі їздять на машинах по 150 тисяч доларів. На крайній випадок ідіть до міського голови, запитайте чому в Ужгороді такий бардак, що і війни не треба - доріг нема всюди болото сміття, розруха, а його сини та і він сам хати будують та нові джипи купляють. ЛЮДИ - ВИ ЯК ЗАВЖДИ ПРОСТО МАСА - ПРОКИНЬТЕСЯ НА КІНЕЦЬ І ПОЧНІТЬ ДУМАТИ СВОЄЮ ГОЛОВОЮ А НЕ ДУРНІВ СЛУХАТИ!!!

Д
дядя

Позалізали сюда ті ко гріеся коло кормушки тай розказуете шо всьо добре.Ті ко типир поддіржуе ПР тот тоже в крові тих героїв кого убила ся кончена влада!!!!!!!!!!!!

Д
дядя

Пишу тим ко каже шо тітушок не звозили.Нись відівим сам як Дрогобецький із Сваляви віз дись 15 пацанів аж нияк не чиновників.Не пишіть всякі хирні кіть не знаете.

Я
Я

"Имеем - не ценим, теряем -жалеем!" Чого причепилися до Ледиди? Він - наш Закарпатський губернатор і порядний чоловік!

Ш
Шмель

женя позор твоим родителям что гандонами не пользовались

Д1
ДО 123

да да http://comments.ua/politics/448488-uzhgorode-demonstranti-piketiruyut-oga.html http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1501387 http://espreso.tv/new/2014/01/24/v_uzhhorodi_perekryvayut_vulyci_ta_piketuyut_zakarpatsku_oda

:
:)

Два эпизода из Закарпатской жизни. Эпизод первый. Небольшая заварушка на автобазе. Распределение новых автомобилей, получение более выгодных рейсов, запчастей и т.д. Под конец рабочей недели водители поделились на два лагеря, условно говоря. Особо приближенные и не очень. Пару человек достало окончательно. Договорись, с понедельника заявление на стол и весь сказ (сегодня уже было поздно, время нерабочее). В понедельник прихожу на работу, заявление готово, но напарника по беде нету. Что? Где? Как где – отвечают. Уехал в рейс. Зашел к шефу, отбашлял. Тебе насрал полный короб и укатил. Второй эпизод. Подходит как – то приятель (до того момента я его считал приятелем) с просьбой: помоги – мол, так и так. Проблемы. Выручи, пожалуйста. Почему и не выручить. Как мог, подсобил. Денег, говорю, не нада. С тебя приятная беседа в кругу друзей. Если мне чего понадобиться – поможеш. Счяс. Разбежался. Когда я к закарпатцу обратился за помощью (в начале поветствования это был он) последова

1
123

И кстати, заметили, что закарпатские СМИ никто не цитирует. Ни на украинской правде, нигде. Нигде даже не написано ничего. Просто потому что ставят только проверенную информацию, а наши местные СМИ привыкли привирать и ставить "свою правду", вместо того, чтобы объективно писать, что происходит. Это началось с газет, потом в Интернете, где каждый сайт кому-то принадлежит. На дыбин сайт вообще нет смысла заходить, потому что просто не знаешь где правда, а где он опять прибрехал и приукрасил. Другие сайты ставят кричащие заголовки, которые на самом деле не отвечают ситуации. Щас накричат, что там пару тысяч штурмуют ОДА, а окажется что там человек 200-300 стоят и просто протестуют.

Р
Рата

Шо обізяни - утерлися. Хрін вам давидківський а не Закарпатську ОДА! Нахер у Лямберг.

000-13 РР

Була вже помаранчева революція з Ющенком який продав нас з потрохами і нічого не змінилося.Треба думати.не підаватися популістам.

000-13 РР

підтримую Макса

М
Макс

Кожний чоловік має право на свою думку, кучка здичавілих галичан хоче її навязувати іншим людям, абися прорвати до влади не через вибори як у нормальних кранах, а через силу і ненависть. Це не є наш закарпатський шлях, наші люди дуже мудрі абися піддали на так дешеві лозунги, бо за цими лозунгами стоть біда про яку вони пересічним громадянам не говорять, але громадяни розуміють, що якщо паралізувати владу то не буде не пенсій, не зарплат для бюджетників, можуть встати підприємства. Нашто нам исе, ци йсе головне сьогодні, что ці дикуни бандервського походження нам окрім розрухи і братовбивчої війни несуть,- нич. Кричать про Свободу, яка може бути свобода, коли не є грошей, аби мати гроші треба працювати, а не мітингувати, ламати і знищувати державну власність. Таких дикунів ни нам, не Європі не треба. Слава Підкарпатській Русі, мрія населення нашого краю повинна збутися, референдум був де люди висказали таку точку зору.

С
Санта

В свій час Сталін (влада) поклав кінець Бандері, котрого з одного боку звинувачували у фашизмі, тероризмі, радикальному націоналізмі і колабораціонізмі (з вікпедії). Сьогодні влада стоїть на захисті України від розколу, який хочуть організації з тією ж ідеологією.

ОЧ
один чоловік

Хоч Ледида і регіонал, але він розумна, толерентна, виважена людина. Насправді, приємно, що у нас такий губернатор. В області дуже мало політиків рівних йому.

1
1234

Примітивно мислячі крикуни скоро називатимуть "тітушками" всіх, хто не вигукує "фу" і "ганьба"

О
опа

маразм журналюг зашкалює! галичан за бугор!

Д:
Для :)

Сам ты пидарас! Мы у себя дома! И нам, закарпатцам самим решать свою судьбу!!!!!! У нас многонациональный и трудолюбивый край!!! Галичанам и радикалам в нём нет места!!!!!

000-13 РР

для них хто в кепці в кросах це тітутшки.

1
123

Протесты протестами, но играть в майдан и называть титушуками каждого, крича "караул, титушки" глупо. Говорить прямо - стоят чиновники из власти. Согнали или нет, не в том дело. Если не все знают, то титушки это группа молодчиков лет 20, в спортивной одежде, характерной внешности, которых водят строем. Весело конечно кричать "караул, в Ужгороде тоже титушки". Но ведь это же неправда. Это просто обычные служащие ОДА. Щас побегут куда-то на УП, кричать, что в Ужгороде тоже есть титушки, тем самым фактически соврав. Потом местным СМИ никто в Украине верить не будет.

V
vasyl

Беляков, який просто не дає редикалам потрошити ОДА - тітушка? Мукачево.нет, ви ся йопнули?????

:
:)

Пидарасия закарпатская. Вам пох кому жопу лизать. Только бы вас не трогали.

С
Санті

Правду кажеш. Ми у себе дома самі без них розберемося. Ми до них у Львів не ліземе! І у нашу хижу нішто лізти.

С
Санта

Куди не подивись повсюди найактивніші Свободівці зі своїм Правим сектором. Робіть виводи зараз, поки не пізно.

Д
Джек

Сам ты ТІТУШКА! Козел!!!!

М
МУКАЧЕВО

ТІ, ЩО ОБОРОНЯЮТЬ - ТІТУШКИ, А ТІ, ЩО НАПАДАЮТЬ - ПОРЯДНІ??? ВЕЧЕРАМИ ГОСТИТЕСЯ РАЗОМ, ПОДУРІЛИСЬТЕ???

К
Кент

Лунчеко і Балога так само одягнені і стоять на майдані то вони активісти, а іевалід війни в Афганістані з однією рукою одягнений у спортивну куртку то це тітушка?

В
верховина

уважно дивіт хто там стоїт,міжгірські підери щурі,дербаки,субота-та інша анальна гнида

Читайте також