Губернатор Москаль визначився із «замом»

7
5

Заступником голови ОДА-керівником апарату Геннадій Москаль планує призначити свого помічника Івана Шкирту.

На посаду помічника Геннадій Москаль призначив його  лише два тижні тому. Родом Іван Шкирта з Міжгірщнини.  

Народився 2 серпня 1968 року, у 1993 року закінчив Український державний аграрний університет (м. Київ) за спеціальністю „Агрономія” та у 2006 році – Ужгородський національний університет за спеціальністю „Правознавство”. З 1997 року працював начальником відділу реклами та маркетингу в ТОВ „Лаки-Фарби” (м. Ужгород). З 2002 року – заступником директора ТОВ „Синевир” у м. Ужгороді.

Згідно офіційної біографії за часів Януковича більше року працював головою РДА ( Яготинська РДА  2010-2011 рр. та Бориспільська РДА 2011 р.), що згідно закону «Про очищення влади» передбачає, що чиновник протягом 10 років не має права працювати на державній службі. З 2011-2014 – заступник голови Київської обласної ради. Минулоріч його призначили директором Державного підприємства «Адміністрація річкових портів. З минулого року Іван Шкирта – помічник народного депутата Валерія Пацкана.

Mukachevonet

Коментарі

З
земляк

Він одружився на родичці Москаля, у 2001 був кошельком Москаля, коли той прибирав до рук нерухомість (Камянку на синевир.перевалі), друг ще одного відомого на Закарпатті діяча - сергія Василенка - зятя Москаля, якого Москаль призначав і нач. МЧС Криму і пропихав у нардепипо списку НУ. Не виключено, що й той тут скоро зявиться. А Шкирта до головування в РДА київщини за президентства Януковича встиг пару місяців побути й радником голови Луганської ОДА (Москаля), замом МНС Криму (коли Москаль там був представником Ющенка)та помічником нардепа (Москаля).У Київькій облраді був у фракції ПР, вийшов з неї разом з усіма у лютому 2014. Отакі у Москаля-кадри...

0
007

Шило,мило.Мило,шило і т.д.

С
Сеня

І де очищення влади... З кадрами у Маскаля проблема, ходять по кругу. .незаменимие..і топчимось намісці.Слава Україні-Смерть ворогам

КС
КРУТИЙ СТУДЕНТ

З 2002 року – заступник директора ТОВ „Синевир” у м. Ужгороді. У 2006 році – Ужгородський національний університет за спеціальністю „Правознавство”.......Крутий студент!!!

В
верховинці

се чмо ще й замом в київській раді било від регіонів

Читайте також