Губернатор Москаль засвітився у гостях в опального регіонала та есдека Щербея (ФОТОФАКТ, Оновлено)

34
24

Світлину з посадовцем на території туристичної бази "Лісова казка" опублікував у соцмережі син Мирослава Щербея Ігор у четвер ввечері, 13 серпня.

Комплекс "Лісова казка" належить сім'ї Мирослава Щербея і розташований у Воловецькому районі в с.Жденієво, через річку від славнозвісної дачі одіозного Віктора Медведчука (Див. У Жденієві штурмують дачу Медведчука. Люди вже всередині (ОНОВЛЕНО), а також Уся розкіш та кітч закарпатської дачі Віктора Медведчука (ФОТО, ВІДЕО))

Слід зауважити, що 13 серпня Геннадій Москаль представив у Воловці (с.Жденієво неподалік) нову голову РДА В.Є.Рогову. 

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпатец

Два кума выпивают под патриотические тосты горилку. За самостийность выпили, за незалежнiсть выпили, за пана Бандеру выпили, уже и тостов не осталось, а горилка еще есть. Тут один кум и говорит: - А выпьем, кум, за китайских педерастов! - ????!!! - А вони таки же, як и мы - ЖОВТО-БЛАКИТНI!

З
Закарпатец

Хай живе наша рiдна Украiна! (аплодисменты!) - Хай живе наша украiнска мова! (аплодисменты!) - Хай живе... (голос из зала) ...хто с ким бажае! (бурные аплодисменты!)

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?t=323&v=zDZSHYWCTPQ Жириновский предсказал будущее Украины 1998г

Д
дохтор

Дядя любит хлопчиків.

З
Закарпатец

Що знову за схемою: грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! ......2015 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Х.....енко! Ви що ідіоти?

П
пв

Як ви нерозумієте шо нами ся вся дибілота править і буде правити Щербеї і всякі отмрозки подобні йому бо ми майданута прогнивша нація з ніг до голови.

З
ЗБЫНЫ

Хто буде протів Медведчука там у Жденьові пікати? Там всі на зарплату роблять на феодала московського кума путіна-медведчука.Худобу доглядають і кожного тижня свіжі молокопродукти відправляють на Київ Оксані Марчук,екологічночисті продукти із власного господарства медведчука.Люди отримують зарплату і їм пох...р чия вілла,головне робота у гірській місцевості. ніхто нічого не скаже усі німі, роботу бояться втратити.

П
правда

Давайте Балажку в губернатори, Вона всіх купила губернатора, ментів, суд, та прокурорів, всі бояться з нив діло мати, ушитких на коліна поклала! Голосуемо за Балажку!

А
ара

ахахах, а ще пару років тому Москаль писав депутатські запити Азарову про призначення Щербея в МЧС де називав його ексгібіціоністом http://obkom.net.ua/news/2010-04-19/1459.shtml

А
Аня

Ігорек я думала ти нормальний пацан чи може ти за грош.Більше не звони забуть мій номер.

В
василь

позор, разом з бандітами буде робити вибори для імпотентів у владі, тому понятно чого никого з організаторів контробанди не трогають, бо на вибори треба буде великі гроші, щоб по хижах ходити, бо іншак нико за них не проголосує.

Т
тячивець

дядя гена ти лох знавись з ким каву пити таки штрихи породять велику недовиру в донецьку можна лапшу вишати а тут народ грамотний

В
ваня

москаль точно провалить партію порошенка, і слава богу.

С
СМИ

то щі буде банда. Інтересно чого не пішов до Розтоки оби увідів яка там "парадна"дорога, що скоро всі мости попадуть.

1
123

Москаль він і в африці москаль

П
Політолог

Москаль був у Щербея говорити за облраду. Будуть шинкувати тітушок под нову більшість Москаля. 27 августа це подтвердять

Р
Регіонал

Тать тут всьо ясно, йшли рішати як Балогу дале валити. НФ без бази регіоналів в області нич не зробить, а вибори йдуть, тому їм і треба Щербея, Ледиду, Пашкуляка і т.д. Старі регіонали перекинулись у НФ і знову шушку начинають роздавати. Я знаю точно. Но увидиме, шо з того буде і як після виборів за провал Москаля звільняти будуть. Чекаєме!

Р
Редакція

Оновили інформацію. 13 серпня Геннадій Москаль представляв у Воловці нового голову РДА.

К
Куко

А якого голову представляв? Лиш вроді їздив у Берегсас. У Воловці не бов

К
Кук

Москаль голову РДА представляв,от і мав поіздку в Жденієво

П
па

самий чмошний комплекс у нашому краї міг би нормальноє місто убрати

Г
Гарік

Лисий майже дякує по румунськи всій файті дурного Щербея. Який няньо такий і син

П
Пішто

Єден мажорчик нись буде *баний

У
Ужгородець

Москаль есдком зачесався в одну компанію з блюком.

Читайте також