Губернатор Закарпаття Ледида звільнився і вивіз родину до Європи

7
32

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида склав свої повноваження, а також написав заяву про вихід із Партії регіонів, яку він очолював на Закарпатті.

За власною інформацією Мукачево.net сталося це лише вчора, 21 лютого. Хоча більшість його однопартійців із Закарпаття, міський голова Ужгорода Погорелов, а також закарпатські "регіонали" у Верховній Раді — Мошак, Ковач, Ланьо, Гайдош та Бушко зробили це ще у четвер, 20 лютого.

Натомість колишній "губернатор" полетів до Києва, аби порадитися з Януковичем. А вже вчора повернувся до Ужгорода. Де він зараз перебуває поки що невідомо. Однак, як свідчать наші джерела, встиг свою родину відправити у Європу, до Праги.

На офіційному сайті Закарпатської ОДА Олександр Ледида досі значиться головою адміністрації, жодних його заяв там не оприлюднено.

Мукачево.net

Коментарі

Д
ддд

Ледида порядна і чесна людина, написав заяву про звільнення, вийшов з партії, що ви ще від нього хочете. Працюйте, забудьте про нього, не потрібно поливати людину грязью, від цього ми краще жити не станемо.

С
Студентка

Люди, ви дивні! Крім закликів до помсти та розправи нічого не чути, таке відчуття що ми в камяному віці живемо. Що поганого вам зробили сім'ї та родичі, та й більшість тих кого ви звинувачуєте хороші люди, багато добрих справ зробили для людей та краю. Писати такий бруд можуть тільки заздрісники і обмежені люди, які в житті самі не спромоглися нічого досягти. 90 відсотків закарпатців живе на контрабанді цигарок, бензину, продуктів. Кожен виживає як може. Давайте по забираєм хати та автівки у румунів, он які замки на будували, чого це вони??? А ми такі бідні несчасні крім нарікань нічого не вміємо, навіть підняти сраку та заробити гроші для сім'ї, дивимось на успішних людей і хочемо все та одразу. Друзі, можливо відкрию вам секрет, але так не буває!!! Я сама не із заможноі родини але розумію, що закінчивши університет не можу одразу отримати посаду директора і хорошу зарплату, потрібно набратись досвіду, знань. І так у будь якій європейській країні!!!

І
Іван

народ коменти звязані з Балогами моментально видалять... сайт Балог кончених!!! Балоги Бандити номер 1 в нашій області! НЕ ДОПУСТИМ ЦЮ ШВАЛЮ ДО ВЛАДИ!!

Ш
Шахта

А ты раб, можеш до усрачки выдавать желаемое за действительное:) этих завидовских гопников тихо ненавидит все Закарпатье, просто у нас народ такой, все исподтишка , но тебе петьовковскому холую, который возит сигареты через границу это не объяснишь ...

ДШ
До шахти

Можеш ти соглашатися і всратися. Але знай одно що більша частина області і так за БАЛОГ і за Пітьовку.

Ш
Шахта

Не могу не согласиться со всеми оппонентами с которыми обменивались " любезностями", по поводу клана Балог. Если уже штормят всех, то давайте будем объективными -они тоже заслужили пристального внимания к своим персонам?! Или у нас выборочное правосудие?!

ДП
для правого сектора та русина

порядочні люди із держави не втікають. навіть ті,що скоїли злочини,чекають покарання та правосуддя на рідній землі.це говорить про порядочність колишніх правителів україни усіх рівнів.вони мов щурі покинули державу,боячись розплати за свої злочинні дії. шкодувати нікого з цієї злочинної для нашої держави банди зеків не треба.всі вони заслужили найсуворішого покарання.незаконно придбана ними власність повинна бути повернута українському народу.за одну зарплату,якою б вона високою не була,такого багатства,як придбали прихильники зека-бандюковича,не можливо.так що не треба їх захищати.вони всі,у тому числі ледида є непорядочні і заслуговують найсуворішого покараннчя.а з боку рядових українців їм громадський осуд та ненависть до їх дій.

Т
толя

ни за бивайте при кому був про ритий тунель на словачину.

Ч
Читатель

Мошак, Ковач, Ланьо, Гайдош та Бушко - файна компанія: контрабандист, сепаратист, два смотрящих та корупціонер Вася-двухсотка. Є ще Ващук та Погорелов. Шапку поміняли і вже білі та пушисті. Одіозних людей на Закарпатті хватає, а ви до нормального мужика Ледиди ймилися.

Р
Русин

І чого ви на порядну людину стільки вою зняли. Чому ніхто не згадує продажних сіддів, прокурорів... та інших реальних бандитів, які ламали долі, гребли бабло лопатами, а причепились до губернатора.Наскільки мені відомо, він не торгував посадами, вироками судів... Ледида норм мужик, а в порівняні з іншими регіоналами області - просто ангел. Можливо і були якісь перекоси в його роботі, але так вимагав режим. Він старався згладжувати гострі угли як тільки міг. Не треба піддаватися на провокації і не дай Бог наробити непоправних дурниць.

Z
zakarpatecz

Скiльки Вам платять за такi коменьарi?

Л
ЛЮДИ

Ці всі революціонери - це ті ж комуністи, і методи їх диктаторські, демоккратією тут не пахне, коментатори останні дні мовчали, а тепер повилазили "люстратори" - ЛЕДИДА НОРМАЛЬНА ЛЮДИНА І СІМ"Я ТУТ ДО ЧОГО?!

Р
Революція

Закарпаття за Кім Ір Сена!

B
Bob

Нияк не пойму - Закарпатье за Сталина чи за Мао Цзе-дуна???

У
ужгородка

Олександр Олександрович хороша мудра и трудолюбива людина, яка зробила багато хорошо для області!!Ніколи нікоми не грубив!Ви перш ніж щось писати проаналізуйте все!!!

В
Віка

Люди!!!! Ви що, особливо такі як "Горазд", у вас нема нічого сівятого, дітей, як це ви говорити наші хлопці іх знайдуть і його і файту, ви називаете себе демократами, а в словах стільки агресіі, в церкву ходите, що він Вам поганого зробив,я парацювала в адміністраціі і при оранжевих і при Ледиді і можу з впевненість сказати, що робота робилася ніяк не гірше. Тепер Партія Регіонів це тавро, навіть якщо людина нормальна. Не чула ніколи від нього якогось хамства чи ще чогось, а багатство в нього було і до губернаторства. Одне прикро, що всі так швидко з партіі вибіжали, хоч би почекали, щоб вийти. А про Балогу чомусь ніхто не пише, не дивно Вам, що першим рішенням було повернути голос Балозі...Невже ви не бачите яка наша краіна різна , в Швейцаріі три мови і проізжаеш 200км і тебе не розуміють і говориш лине на фран.,але в них це не привід виясняти відносини, а привід вчити йше одну мову.Ми маєм розуміти, що в нашій краіні два різні народи які можуть жити разом треба лише поважати

М
Маша

Ледида хороша людина. Дуже многим добро зробив, но всім не угодиш. І не треба так писати, і ображати його сімю.

Н
няньо

буде команда "вас" - дістануть із-під землі.

ПС
Правий сектор

Всьо награбоване майно та цінності підуть у державну казну, в понеділок розпочнеться затримання до стовпів перед адміністрацією та конфіскацією майна злочинної групи ледиди, ващука, іванча, кобаня, варцаби, погорелова, гаць, кулітки, роботинського, всіх нач. мрео, районні грабіжники в адміністраціях та інші які сьогодні заявили, що повернуть награбовані міліони та здаються на нари.Всі вони при виході з казимат повинні жити у 5 гуртожитку ужну, а награбоване майно віддадуть для народу.

С
серж

Я тiльки одного бажаю щоб це позорище а не держ службовцi бiльше нiколи не знаходилися в органах влади любого рiвня це стосуеться усiх регiоналiв закарпаття i всiеi Украiни

У
ужгород

Не давно якась мразь Ригівська, погрожувала нашим людям що буде по воді спускати якщо підійдуть до Медвійчука, але тепер десь забив язик у ГУЗИЦЮ . а відповідати прйдеться.

БХ
Буду хуярить

А тебя,тварь ледыдовскую,буду ебашить и всю твою файту ебаную.

М
Мукачівцю

А що Вош (Кочетов В.) коні має? Може конюхом буде, а чому у Празі?

Г
Геша

Боже , Вы явно психiчно хворi! Ледида менI особисто нiчого нi хорошого анi поганого не зробив, я теж за справедливiсть, порядок I мир в краiнi, однак, такI заклики до помсти явно не свiдчать про мир I спокiй I приводить до безладу , свавiлля з боку людей!! Зупинiться I задумайтесь над Тим , що кажете а Тим паче робите, всьому безладу э кiнець I Суд якщо не Мирский то Божий засудить всяке насилля, помсту, гнiв!!

СУ
Слава Україні!

Чмошник кончений. Я людина маленька - але маю до тебе декілька питань. Тепер забудеш свої гріхи перед краянами? Вийди до людей, покайся, верни награбоване!

М
Мукачівець

Вош точно сикнув, і тоже вийшов з партії. тепер най з своїми кіньми в Празі екскурсії робить!

В
верховинець

А де наші мукачівські фатьови-регіонали, сидять у кущах у засаді, чи уже у Європах.Майже дали їм звалити до народного гніву у Європу, вони через керти пішки перейшли. Ланьо М.(Блюк), Чубірка, Кочетов (Вош), Кунак В, Шутко та інша наволоч? Злягли на дно?

Г
гуцул

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМЯТЬ. НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ, НІКОГО НЕ ПРОБАЧЕНО. ЛЕДИДО - СКОТИНО ЧЕКАЙ ВІЗИТ . ПІЗДЕЦ ТОБІ І ТВОЇ ФАЙТІ...........

В
вр

этот корабль полюбому утонит а снами что будет мы уже ждём23 года

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ЗНАЧИТЬ ЧУВСТВУЄ ЗА СОБОЮ ГРІШКИ

Г
горазд

У Празі го наші хлопи найдуть і файту його! Там будуть на коліна ставати і Бога молити оби їх нико не кивав.

У
Українець

Чого ж ви йому дозволили виїхати? І чого Європа його пустила?

Читайте також