Губернатор Закарпаття їздить на старенькому Фольксвагені

8
3

«Наші автомобілі в автопарку (на Закарпатті) давно вичерпали свій ресурс. На таких машинах у Європі їздити заборонено», – так прокоментував ситуацію із закупівлями українськими держустановами автомобілів для службового користування голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

За словами Олександра Ледиди, нових автомобілів облдержадміністрація не закуповувала і купувати не буде, якщо не буде відповідних розпоряджень з уряду. Сам керівник Закарпаття їздить на восьмирічному службовому «Фольксваген Туарег», яким користувались його попередники.

Автомобіль, за словами губернатора, має 420 тисяч км пробігу і його ресурс вичерпано.

Коментарі

Ю
Юрій

по перше - губернатор не "звичайний чиновник" звичайні їздять на маршрутках. а по друге - ну соромно ж дійсно... он там за бюджетні - майбах, там каділлак, там ще якась дура з 30л на 100 км бензину... а на цьому дівки майже всі сидіння заляпкали...

П
Правдолюб

А чому взагалі звичайний чиновник повинен їздити на позашляховику преміум-класу? У нас є вітчизняний автопром - от і використовуйте його. Адже транспорт Ледиді купують на бюджетні кошти, тобто кошти платників податків. Тому п.Ледида нехай придбає ланос, продавши цього "старенького туарега". Навіть на два ланоса вистачить. Ну а куди і хто наїздив 420 тисяч на службовій машині - це інше запитання.

В
Виноградовець

Я тоже хочу на такому "старенькому" "Туарезі", на халяву їздити.

Читайте також