Губернатору Ледиді статуетку "Лідер року" занесли прямо на роботу (ФОТО)

21
9

Очільник Закарпаття став лауреатом щорічного рейтингу «Лідер року» вдруге поспіль.

Цьогорічна премія особлива – у 2011-му журналістський рейтинг ювілейний. Тож експертна рада визначала переможців у 14 номінаціях не лише за підсумками року. Лауреатами стали особистості, які зробили вагомий внесок у розвиток краю впродовж останнього десятиріччя.

Вручили пам’ятний диплом та статуетку особисто Олександру Ледиді  члени експертної ради Михайло Носа, Світлана Ковбиця, Наталія Логойда-Петерварі, Лариса Липкань, Сергій Федака та Віталій Мещеряков. Як розповіли журналісти, очільника Закарпаття відзначили у першу чергу за менеджерські якості, як талановитого керівника, людину, яка зробила значний внесок в очищення краю від отрутохімікатів, розвиток спорту, сприяла створенню позитивного іміджу області не тільки в Україні, а й за її межами.

Сам Олександр Ледида таку довіру вважає стимулом для роботи в майбутньому:

–  Ця нагорода – заслуга всієї команди, людей, з котрими працюю щодня. Таку високу довіру вважаю авансом на майбутнє, адже нездійснених планів ще багато. 

Коментарі

Л
Лариса

А й дійсно - чому б критиканам не організувати "чесний", "справедливий", "оригінальний", "вишуканий" рейтинг, який би конкурував із цим. Напевно тоді б всі з вами відразу погодилися і ніяких сумнівів щодо ваших переможців не було. Багато хто починав, та більше двох років не витримали. Найбільшу бурю викликає завжди номінація "Політик року". Ну назвіть реально на даний час більш впливових за тих, кого маємо. А Експертна рада відкрита. Будь ласка - приходьте після роботи в редакціях, працюйте, пропонуйте, організовуйте, відслідковуйте нові імена серед педагогів, спортсменів, культурних діячів, підприємців. Бо критикувати вміє кожен. А коли до діла - в кущі.

А
Андрій

А що ні слова не коментує ніхто про Балогу? Він же тоже отримав нагороду? Слабо Тужанкіну коментувати?

N
NATALI

Та візьміть і придумайте щось ліпше за "Лідер року", а не тільки критикуєте. Незадоволені коменти то, ясно як божий день, від таких як Кошута, Кривошапко, Нитка. Вони би все хотіли загребсти у свої руки. Кошута у медіа-центрі / фінансує С. Ратушняк/ створив не багато не мало Європейський /!/ медіацентр і в ньому недавно обласний дім для журналістів, рветься стати головою обласної спілки. А під ці проекти / в тому числі журнал "Журналіст Закарпаття", колективні поїздки мас-медійників на певні події за кордон таємно одержує грантові бабки від Словаччини, Угорщини.

ЮК
Юля К.

Така вона награда що за нею не йдуть а приносять губернатору на роботу.Чому він не закатав від радості пір на Золотій горі. Судді хто? В.Мещеряков - екс керівник пресслужби ОДА тепер замдиректора на Тисі-1, його жона з АЙСІТІВІ Свєта Ковбиця, Н.Логойда редактор Закарпатської правди" яка принадлежить Партії регіонів а читачам бреше що вона незалежна газета, Л. Липкань яка є прессекретарем Фронту змін а на справді находиться на службі в Ледиди... Вшиткі другі експерти такі самі, слова критичного про ОДА не скажуть.Ну як вони могли не зробити лідером номер 1 Василя Рябича з Мукачева, гендиректора фірми Фішер, хто в закарпатській ринковій Закарпатті є сильніший за нього.

ЯС
Якась статуетка знайома

Щось статуетка дуже нагадує "Оскара". А "Оскар" то такий голий пацан на підставці. Отож вручили губернатору голого пацана і обізвали "лідером"... Ні сорому, ні совісті...

ЯН
Якось не милозвучно...

Лідер... Погодьтесь, що біля прізвища губернатора, якось двояко звучить... Дає грунт для фантазії... для літературних (каламбурних) експериментів... ------------------------------------ Список досягнень: 1. ??? 2. ??? ... N. ??? ------------------------------------ ...чи знову очепятка в МукачевоНЕТ і ніяка він не "Красная Шапочка" а просто "......" Які варіанти?

Ю
ЮРІЙ

а "Золоту калошу" кому вручили?

К
КРИВА

Это целых 10 лет кучка так называемых провидных журналистов проводит розыгриши под названием "Лидер года". Выколачивают бабки у наивных простаков и себя показывают такими выжными персонами.Смотрите и на нас -Ковбицу, Лыпкань, Логойду, Мещерякова, Носу, мы на короткой ноге с самим губернатором, кланяйтесь нам, ибо без нас экспертов/профанов!!!!!!/ вы никто.Сообща братия борзописцев голосует за тех, кто оказался щедрее на приемы, угощения, подарки. А для виду вставят в десятку кого-то заслуживающего.В такие игры уже ни играются нигде в других регионах Украины. А наивные закарпатцы клюют на наживку. Даже солидные мужи.

М
Михайло

Дутий лідер дутого конкурсу який організовують зо два десятки дутих журналістів які як змії пригрілися в гнізді влади.

Читайте також