"Гучі-папучі" - новий тренд від закарпатського співака розриває тік-ток (АУДІО)

78
18

Eltiel (Елтіел), він же Роланд Свирида написав трек, який швидко заполонив серця закарпатців.

Eltiel розповів Mukachevo.net, що любов до музики у нього була з дитинства.

"Я почав серйозно займатись музикою з 13 років і вже тоді записував треки (альбоми). На питання звідки я, завжди відповідаю що із Закарпаття. Народився у Солотвині (Тячівський район) вчився в Ужгороді, а наразі у Виноградові. Тому я всюди свій і всюди по трохи залишаю часнику себе", - каже співак.

Хлопець сам пише тексти, музику та сам записує і «зводить».

"У мене дві студії звукозапису одна у виноградові а друга в Ужгороді я також надаю послуги звукозапису. Окрім цього я займаюсь фото-відео зйомкою, в основному це весілля але не тільки, бувають кліпи, реклама, фотосесії на різну тематику. Музика це більша частина мене тому як би не сталося я не зможу це закинути я вже пробував але не виходить", - додає закарпатець.

Хлопець згадує, як раніше виступав на багатьох сценах Закарпаття. Переважно це були дні міста, дні молоді, День незалежності.

"Пізніше я знайшов однодумців в Ужгороді і цілою компанією розвивали реп музику, робили концерти в нічних клубах, знімали кліпи і т д. Зараз максимально працюю над новим матеріалом і гучі папучі це одна з них. Ідея ця прийшла мені дуже давно, і ця пісня в різних варіантах уже пробувалася, але у мене є часто така "чуйка", коли пісня має ще почекати, і ось зараз мабуть той момент. Хоч це експеременальна пісня і я не можу обіцяти слухачам що буду в цьому дусі продовжувати, але точно знаю що я це хотів і я це зробив. Дуже люблю наші звичаї і наш діалект, але в житті намагаюсь розмовляти чистою мовою і так само писати пісні. Хоча може бути всяке, можливо візьму собі у звичку раз в рік писати щось на Закарпатській", - сказав Eltiel.

Пропонуємо і вам послухати повну версію «Gucci papuchi» від Eltiel.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Андрій

Бидлофоб, кить ти в світі не розумієшся і думаєш шо має бути лиш така музика яка любиться тобі то я тебе розчарую, ти просто 4мо, думаю ти знаєш як це розшифровується ??

М
Муля

Влад Русин отдихає. Він би вам видав тепер про мафійозників

Г
геци

Рооанд-ГУКАН!-Точно!А КРАще-в Армію най Йде

Б
Бидлофоб

До Андрія, кіть ти, слабоумний імбіцил, слухаш всякоє гімно, та то не значить шо нормальним людям оно тоже має ся любити

Б
Бетховен

Дааааа...На Чікоші,майжек карантин..

А
Андрій

Чому в коментах одні закомплексовані ушлепани? які думають що якщо це не подобається їм то це немає право бути? той хто писав «іди роби руками» жалко тебе ?? напевно не реалізувався в житті, робиш руками на нелюбимій роботі і тепер всім такого бажає, не надо так.

ТН
Трошки не дотягуєш до eminem-а

Це навіть гірше за "творчєство" циганки аліни паш. Чоловіче добрий, іди працюй руками, бо з творчістью у тебе якось не задалось. До речі шось давно не чути за ту брехливу циганку, де є? Ко знає?

8
88

Нє, такі папучі точно не зайдуть!

ТЙ
та йдіть до галемби

Де до фраса! Який сомариско такоє наонаджив?! Такоє і пес з маслом би не змерфелив!

С
Старший

Це шляпа а не пісня

Б
бик

селюх реп

Р
риба

Для бородатої 15річної чорноти- ок.

Б
Біда

Тормоз кончений іко таке продвигає

Н
нормуль

всьо пучком - для дурнів сойдьот, самоє оно - гучі-папучі-дєтка...всьо по темі

М
Мацола

Для молодьожі дубрі пудойде, нич пудлого у сьому ниє

О
оллах

шо за риганина.реально в нього ні вокалу ні голоса на скільки треба бути безвкусним щоб це слухати

Т
Троцкій

Ну шо сказати. Марічко - тобі лиш вова пу заходить.

ПМ
Пані Марічка

Жахіття, окрім бидла це нікому не зайде!!

Читайте також