Hungary Fest на Закарпатті: палинка, традиційні страви і танці (ФОТО, ВІДЕО)

11
9

Фестиваль угорської громади краю проходить вже другий рік поспіль в Ужгороді. Цього разу він триватиме 2 дні – 26 та 27 травня на набережній навпроти генерального консульства Угорщини в Ужгороді.

Фестиваль – дуже компактний: на невеликій території ви можете дізнатися чимало про Угорщину та атракції сусідніх із Закарпаттям міст, наприклад, зоопарк в Ніредьгазі, який є одним з найбільших у Європі. А також скуштувати угорські страви та напої – фруктову палинку, бограч, угорське вино.

Тим часом на сцені фестивалю проходять виступи місцевих та угорських колективів.

Також зауважимо, що в рамках Hungary Fest сьогодні відбудеться показ фіналу Ліги Чемпіонів на великому екрані сцени.

Наша редакція скуштувала фруктову палинку Birok та Пан Еко, де також готували смажену мангаліцу на вертилі з неймовірним лекварем. Більше про екологічні продукти Ботара, що на Виноградівщині ви можете знайти в нашій публікації.

Коментарі

Г
гробопуцька

цвірінь, йди кажи своєму куратору з Берегівської психлікарні, щоб писав тобі кращі тексти, бо ти, педрило, вже нічим не дивуєш

Д
джевелір

Цвірінь прийде, нап'єся і наїсться на дурно, а потом скаже, жеби мадяри забиралися гет, бо він туй господарь.Ниякими уговорами ви таку тупорилу маргу не переубідите і нич йому не докажете.Є люде, до котрих доходить слово, є організми, які розуміють лем удар палицьов. Не мічте бісер перед пацятами

М
Митрьо

Цвірінь прийди завтра мадяре наллють ти пів деци бороцковки захлепчиш бограчом і видав подасть тобі.... можеся і братати почнеш после третьої деци.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Така "мукачЕвка", як з мої цюрки паротяг = пиши далі з Пєнзи і вовопута-велетня не забудь похвалити.

М
Мукачевка

Люди! Не обращайте внимания на "цвириня", не отзывайтесь на его коменты. Это провокатор. Он втягивает вас в переписку с ним. Лучшее оружие против таких - просто их игнорировать, как пустое место. Всем закарпатцам любой национальности - мира и взаимопонимания! Будем умнее и мудрее!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Витівки угро тіпа расів засудило досить країн і учасників і неучасників НАТО. Гавкотіть голосніше, блазні мокшанські.

В
Василь

У той самий час очільники психлікарні у Чікоші повідомили про втечу Цвірінь Євгена Горобуськовича з стаціонару.

К
Кочик

Доброй діло. Лембо його Цвіріні не запаскудили. Бо такі недуйдаві горобуськи довели Україну до жахливого стану

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

У той самий час очільники НАТО і вірні союзники України засудили ганебних угрів за підлий шантаж на замовлення кремляді...Отаке. Танцюйте/співайте далі халамидники!

Читайте також