І сміх, і гріх: Закарпатець спробував підкупити прикордонника 400 гривнями (ФОТО)

11
22

Гроші чоловік вклав у паспорт та мав надію, що прикордонник погодиться.

У прес-службі Чопського прикордонного загону розповідають, вчора ввечері 27-річний закарпатець прибув на пункт пропуску "Тиса". Чоловік хотів заїхати у країну без самоізоляції.

Аби не встановлювати собі на телефон додатку "Вдома" він підклав 400 гривень у паспорт.

Звісно, прикордонник відмовився брати хабар та повідомив про це правоохоронців.

Нагадаємо, на Закарпатті "на гарячому" затримали браконьєрів, які полювали в заповіднику.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
Лоці

То сніжко тот?

В
Василь

Но а скільки треба давати щоб гарьбу не робили

С
Стас

Прикордонник понтанувся в новинах, тіпа " чесний він" ви в це вірите, по плану мали когох хлопнути і все. Попрошайки

Я
Я

Не показник а просто гукан рахивський вать тячивський хотив блатанути великий ришайло з чех йшов , хотив наблатно з погранцьом говорить та тот поклавго намисто...... p.s Нишо их погранцив обсирати бо ми сами им даэмо гроши би насидите на карантинах не они просять а ми придлагаэмо

С
Санна

Бідний хлопчина попав на порядного прикордонника.Я диву даюся де то він взявся такий порядний?Можливо йому помалилося?Більшість з них брали і беруть але можливо уже не будуть брати...Часи змінюються.Це саме стосується і таможні...

НП
Народний прокурор

А що, не можна вебкамеру поставити як громадяни України проходять кордон? У реальному часі видно, дають хабар чи ні. Зараз навіть повії за кордоном ставлять собі вебкамери між ноги і показують на весь світ у реальному часі свої вареники.

К
кіло

якшо допустім їде бус з людьми, прикордонник рахує скільки їх є і каже водію..з вас тисячка і нико нич не встановлює і їде) ну канешно водій уже був готовий, і до того уже по 200 з пасажирів зобрав)

1
123

Звісно, прикордонник відмовився брати хабар та повідомив про це правоохоронців звісно відмовився - це ж український не продажний прикордонник, по іншому і не могло бути ) Таможня робить, бабки косять...їхати мош, вести мош хоть шо, гривники всьо рішають, а це чисто показник зробили

Д
Дід

Такса залежить від КПП ,та проходить група або одна людина.В середньому 100-200 гриваків.А тут треба було показник,ось і засвітили цімбора.Всі погранці на контролі брали і беруть.

М
Мирон

Маву кнопочний телефон яка дiя?

М
Мукачівець

Люди добрі такса 200 грн. Просто інколи треба їм для галочки що тіпа їм дають взятку. Тому цей чувак і попав. Таможня була корумпована, є і буде. Це ніхто в нашій державі нажаль не змінить крмі у наших головах.

НС
Не скажу

bbb ти явно отморожений, бошка пуста а пальці пишуть хоть шо

НС
Не скажу

Пишіть пишіть ціни і шо і як робить та від завтра хер хто пройде, Бля..... мало думайте своєю бошкою шо пишете... Самі палите потом там сидять дятли і всі дома на карантині.

П
Погранец

Не паліть нас,бо будете сидіти по 14 днів на самоізоляції,або тест за 1200-1500 грн робити.Думаєте просто так мадярів в червону зону поклали? Система працює і буде працювати.Слава Україні!!!!

ДР
до редакції

чому І сміх, і гріх???? якшо ціна 50-200 грн, то він платив в 2 рази більше чим положено, ви шось недописуете

B
bbb

всмислі мало поклав? я їхав через косино по 50 грн з людини і ніякої самоізоляції, їхав через чоп лужанку там уже по 100 грн з людини. Тому в статті шось недоговарюють, за 400 грн прикордонник би замість нього установив собі дію, тут шось не чисто

С
Симон

Если теперь Справедливая Россия - за правду, за что же она была раньше?

З
Заробітчанин

Самі с**и просять,а потом ще здають....Но нич Бог е на небі

У
Україна

Всі знають , що ТАКСА ~ 200 грн. Всі знають , що там "працюють" в більшості КОРУПЦІОНЕРИ , ЗЛОДІЇ І ШАНТАЖИСТИ . КЛЕЙМО СТАВИТИ ВЖЕ НІКУДИ - ЦЕ ВЖЕ ПРОКЛЯТІ ЛЮДИ . ДІТИ ЇХНІ ЦЕ ВІДЧУЮТЬ НА СОБІ ОБОВ'ЯЗКОВО .

Н
Нік

Шо сміх і гріх ,тать за 200 грн пускавуть,лешь хотілися понтанути ошь они такі правильні .

7
777

Чого не розказуєте як на ужгороді перед сятками 50 євро з кожного просили аби не встановлювати додаток

Б
Бабка

І що тут смішного і грішного??? Всі так переходять, просто мало поклав.

Читайте також