"Я дуже вибачаюсь. Я не хотіла": як обирали запобіжний підозрюваній у вчиненні ДТП в Ужгороді (ВІДЕО)

24
22

21-річну мешканку Сваляви заарештували на 2 місяці без можливості вийти під заставу.

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд обирав запобіжний захід дівчині, яка в суботу на Porsche Cayenne протаранила Ford Focus.

Зал суду переповнений, окрім журналістів та родичів потерпілого, на суді були присутні й друзі та родина ймовірної винуватиці ДТП.

Дівчина на момент вчинення автопригоди була тверезою, однак її адвокати просили перенести засідання щоб зібрати документи, зокрема характеристику з вишу.

Обвинувачена Іванна Костраба не мала водійського посвідчення, а авто вона взяла прокататися.

Все що змогла сказати 21-річна горе водійка Іванна Костраба: "Я дуже вибачаюсь. Я не хотіла".

В підсумку, молоду свалявчанку, яка скоїла ДТП в Ужгороді, взяли під варту без визначення застави.

Більше про те як проходив суд щодо обрання ймовірної винуватиці резонансного ДТП в Ужгороді дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Нагадаємо, позавчора, в Ужгороді на Словянській набережній молода дівчина керуючи автівкою Porsche Cayenne виїхала на зустрічну смугу дезіткнулась з іншою автівкою Ford Focus». Чоловік з останньої отримав важкі травми.

Коментарі

Z
Zoltan

Який у неї класний макіяж і класний манікюр!

ДS
до stou

Все було б так, якби не трапилось ДТП. А за таких обставин, власник несе не лише адмінвідповідальність. За загальним правилом, встановленим ч.2 ст.1187 ЦК, шкода, завдана джерелом підвищеної небезпеки (авто в конкретному випадку), відшкодовується особою, яка на відповідній правовій підставі (право власності, інше речове право, договір підряду, оренди тощо) володіє транспортним засобом, механізмом, іншим об’єктом, використання, зберігання або утримання якого створює підвищену небезпеку. Винятки із цього правила встановлено ч.3, ч.5 ст.1187 ЦК, згідно з якими особа, яка на відповідній правовій основі володіє транспортним засобом (власник, орендар, підрядник тощо), звільняється від обов’язку відшкодування шкоди, завданої транспортним засобом у випадках неправомірного заволодіння третьою особою транспортним засобом, завдання шкоди внаслідок непереборної сили або умислу потерпілого.

ДН
до нижнього марги

ти повторяєшся потворо..строчиш з разних акків..хочеш вмісто неї на зону по ходу..покажи людяність,сядь вмісто сьої сучки

М
Милена

Вы не допускали такое что девушка не виновата.. Где подруга что была вместе с ней.? . Как ее зовут имя фамилия? Почему о ней ни чего не известно? Может она и была ща рулем? Где видео которое удалили что кто то снял на нем было снята та девушка что была за рулем.. Почему его удалили? И подруга что не пострадала??

Р
Рем

Судді - респект. Не часто в цьому Гондурасі можна побачити адекватне рішення суду.

Н
Наталія

Такі ДТП не рідкість, буває навіть з більш трагічними наслідками. Коли п’яний сідає за свій Ланос і збиває людину на смерть то громадськість забуває, а коли молода дівчина накоїть ДТП, то всі таку шумиху роблять. Я не виправдовую її, бо вона винна як і її кавалер який дав їй машину ганяти. Але мене дивує, як суспільство смакує цією трагедією. Тому що вона молода і мала порш. Це ДТП стало таким резонансним через звичайну заздрість. А по суті таких безвідповідальних є дуже багато, просто вони не катаються на порші.

S
stou

1. Власник авто все що повинен зробите, це сплатити 510 гривень штрафу, за передачу автомобіля особі без водійського посвідчення. ст.126 п.2 КУоАП 2. Очевидне,і грубе правопорушення зі сторони дівчини. Якщо потерпілий виживе то вона обов"язково сяде за грати, якщо ні, то є всі шанси вийти з цього, тому що наше правосуддя дуже цікаве...

О
Олександр

Посадити суддю її і власника машини

ПП
Питання по суті

Чому на машині були відразу зняті державні реєстраційні знаки? Явно, ця дівчинка не робила цього. Питання перше - хто зняв відразу після аварії номерні знаки? Питання друге - дівчинка не є власником автомобіля, чому не повідомляють ПІБ власника авто? Зі слів дівчинки вона взяла машину покататись, не вкрала таємно, а власник авто добровільно віддав їй ключи від своєі машини, але не передав технічний паспорт і не перевірив чи є у дами посвідчення водія. Питання третє - чому щодо власника транспортного засобу не відкрито кримінальне провадження? Дівчинка це звичайно основний епізод, але передумовою цієї трагедії є власник автомобіля.

М
мукачівець

випустіть її-"ОНА НИЧ НЕ РОЗУМІЄ ЯК ТО СЯ СТАЛО" прокоментував свалявсько-полянський бик..она не винувата,нич не знає..

ШН
Шоніко ничесний

А хто прокурор? Він мені щось дуже знайомий

Л
Ласло

Та вона тільки для відмазки ляпнула "вибачаюсь Та вона тільки для відмазки ляпнула "вибачаюсь",знає,що шоу з назвою "суд"-невеличке непорозуміння,пацан все порішав,як завжди у нас "бабло перемагає зло".Ось побачите. "

П
петро

Потрібно щоб поряд сів власник авто.

Ш
шоні

а за передачу транспортного засобу особі яка не має право ним керувати кого треба судити???????

Л
лоцы

Хтось взагалі почув слова: "суддя йде до нарадчої кімнати і ЧЕРЕЗ 1.5 ГОДИНИ перерви зачитує рішення...". Товтори години треба було думати чи рахувати листочки???? Совпаденіє? Нидумаву!!!

П
Путін

Як же це надоїло, наших людей убивають багатії.. Та не караються, діло затянуть, сволота у влади, бити всіх треба... А ми мовчимо, шо буде з України якщо так все заходить з рук? Протест!! А в цьому ділі виграв лише суддя

D
Datk

Відволічемось.ви взагалі бачили прокурора? Тойота в нього звідти? Та витрати в дасторі щодня на тисячку??

Л
лоціко

"Вибачаюсь" - це калька з російської "я извиняюсь". В українській так не говорять. Щонайменше, ця дівчина не може похвалитися добрими знаннями ні з мови, ані з водіння. Але проблема ось в чому: це символ вседозволеності, якщо ти маєш гроші. Вона може і не має, не знаю про це, але ж її друг має. Можна їздити без посвідчення, можна вбивати людей на дорозі і таким нічого нема і не буде. Не вірите? Вивчіть справу харківської зайчихи. Вбила купу людей, в'їхала на червоне світло, а тепер що? Подають апеляцію, і суд її випустить повністю. А винним призначили водія, який нічого не порушив. Так буде і тут. Винним ще виявиться водій, що в лікарні. Подивитеся. Це так і буде. Поговоримо за півроку про це.

Н
народ

Там поруч,на лаві підсудних, повинна сидіти і Балажка , котра будучи п"яною за кермом убила двох людей.Якщо Балажку не посадять, то сісти замість неї повинен суддя, бо кримінальна справа по Балаж Наталії передана в Ужгородський суд на початку 2015року. Вже п"ятий рік справа Балаж Наталії затягується в суді А тому, треба братися за суддю, котрий розглядає цю справу.

Г
Говядіна

Ой, вона ще більш кончена ніж я думав! Думає, що все зійде з рук, а хер! По максимальному її за грати!!! Скільки таку нагло у мош терпіти? Велике співчуття дружині постраждавшого!

D
Dmytro

"Я вибачаюсь" - я сама себе вибачила, продовжує лінію "хлопець все порішає" і "не переживайте, все буде добре". "Я прошу вибачення" - зовсім інший зміст, правда? "Я шокована, зараз приїде хлопець і допоможе зрозуміти що я накоїла". "Не хвилюйтеся, досить наших хвилювань - ми робимо все можливе, щоб допомогти родині потерпілого". Згідно Фрейда неусвідомлені фрази такого змісту є показовими.

Г
Галя

В українській мові "я вибачаюсь" означає, що сама у себе чи-то просить вибачення, чи-то вже собі вибачила. В інших людей - перепрошують або ж ПРОСЯТЬ вибачення. Думаю, підсвідомо люди, навіть не знаючи цих правил, говорять, як відчувають. Ця ось, здавалась, не шкодувала в промові нікого, окрім себе самої. І це прикро.

Читайте також