"Я кідь п'яний, то їду 20 кілометрів": Патрульні показали, як затримали п'яного закарпатця (ВІДЕО)

6
6

Управління патрульної поліції опублікувало цікаве відео, про те, як зловили п'яного "у дрова" водія.

Початок історії банальний, вчора ввечері, 13 травня, правоохоронці отримали повідомлення про ДТП в селі Минай, там 51-річний водій, керуючи автомобілем Opel Astra, невпорався із керуванням та з’їхав у кювет.

Вже на місці, навіть без додаткових пристроїв було помітно, що водій, м'яко кажучи, не тверезий.

Водій був у веселому настрої та спокійно розповідав поліції як майстерно керує в нетверезому стані, ніби він їздить максимально уважно і лише 20км/час. 

Коли патрульні почали складати протокол, чоловік змінився і перейшов на інший діалог. Він "запитував" поліцейських чи не хочуть вони мати проблеми, чи можна якось це вирішити і т.д. В результаті, витягнув із гаманця 500 гривень і вирішив що це допоможе.

— Водія неодноразово попередили про кримінальну відповідальність за такі дії та водії наполягав. В результаті інспектори викликали слідчих та повідомили їм про цей факт. Чоловікові тепер загрожує відповідальність за ст.369 ККУ (Пропозиція неправомірної вигоди посадовій особі), - зазначили патрульні.

Як це було, дивіться на відео:

Коментарі

Д
Джозий

ТАДЬ НЯ КОЛИ ОДЕ ЗОПРУТЬ Я ВИХОЖУ З СОПСТВЕНОГО КАБРІОЛІТА Я ПАК СЕ ОТ ДАВУ ПЕЗДИ МЕНТАМ КОЛІСО ПРИБИВАЮ ТАЙ ДАЛЕ СИ ЇДУ

А
Андрій

Поліцейський правильно сказав "Ви мені даєте 500 гривнів" , а шо так мало ...?? Ви спровоцирували працівника поліції , о боже да ну нах , і де ж цих поліцаїв тільки понабирали ..

Б
Боцман

Затупив сегінь.Треба боло замкнути кочію-і у драчя до рана.

V
Vova

Йовжі, а не пити, коли сідаєш за руль, пробував!?!?- кажуть, помагає...

Й
йовжі

бо у суді вас буде кощовати штуку баксу

Й
йовжі

провокує працівника поліції. працівник поліції чекат мінімум 10тис гривень, а кіть нєт та йдеш по закону. знаву бо бовим у сякум

Читайте також