"Я паркуюся як марга" - нові наклейки для ужгородських порушників ПДР (ФОТО)

31
7

Ужгородські водії, як паркуються неналежним чином, почнуть отримувати від громадських активістів яскраві «подарунки» – спеціальні наліпки, які нагадають порушникам ПДР, що авто треба залишати у правильних місцях. Вже виготовлено першу партію наклейок.

Про це розповів Юрій Угрин, представник Ужгородського Автомайдану.

Саме активісти цієї організації таким чином хочуть присоромити ужгородських водіїв. До того ж зображення поділені за категоріями «лайт-варіант» – для неправильних водіїв зображення оленя. Винні сильніше отримають наклейку «я паркуюся як марга». Найзлісніші порушники, які лізуть з автіками на тротуари, клумби, дитячі майданчики можуть побачити на своєму авто зображення презерватива, пише ЗІК.

«Будемо таким чином попереджати тих, хто паркується не за правилами, створює незручності для батьків з колясками, пішоходів, – каже Юрій Угрин. – Стартуємо з наступного тижня і просимо долучатися до виховної акції всіх небайдужих людей».

Коментарі

Г
Город

СУПЕР ! САМОПОМОЩЬ - САМООРГАНИЗАЦИЯ !

П
Порядок

Чому та сама людина, яка в нас порушує ПДР (обганяє на сплошних не включаєчи навіть поворотника, перевищує швидкість, паркується на зебрі), за кордоном їздить по правилам? Бо там справжня менш корумпована міліція, та є відповідальність за порушення правил. А що мішає нашим ментам пройтись по місту та оформити 100-300 протоколів за порушення кожного дня???

Н
Ні

пропоную пішоходам вийти на проїжджу частину. Автяки на тротуарах і переходах, пішоходи на проїзжій.

Ч
читач

Та придурки, то їх жаба давить бо на маршрутках все життя їздять. Спромоглися тільки на наклейки.Якби мені хоч один попався, то вже не на маршрутці а на інвалідному візку їздив, козли .

9
9+1

"Я паркуюсь як марга". З чисто закарпатським гумором! Класна акція!

ВБ
Вел. Бичків

Ай шо :) Не будь суспільно активним, "не піарся", виклич ДАІ, особливо якшо ДАІ сама і паркується як олені. І хто тоді нам прийденаводити порядок і законність, як не ми самі?

А
Активістам

Плагіат річ погана. Стоп хам в москалів вже не в тренді. Доречі дуже "активним" активістам, Кодекс Украіни про адмін правопорушення перегляньте перед своїми акціями, стаття дрібне хуліганство. Піаритись від неробство не треба. Бачиш порушення ПДР виклич через 02 наряд працівників ДАІ. А то кожний мега зіркою та громадським діячем себе вже усвідомлює.

Читайте також