"Я заместитель министра МВД": Посадовець поскандалив на блокпосту в Донецькій області (усі деталі).

14
5

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область через те, що його машину зупинили й попросили показати документи.

На відео правоохоронці, які чергують на блокпості, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили, та попросили пред'явити документи. У відповідь на це чиновник обурюється, що його не впізнали, та питає, чи бачили вони його фото. Після чого погрожує.

Ось пряма мова (переладено з російської) "Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?"

Ось, як відреагував на ці події міністр внутрішніх справ Денис Монастирський:

"Через події на блокпосту в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогілашвілі мною ініційовано перед прем’єр-міністром України та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки. На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України. Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення".

Заступник глави Міністерства внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, який лаявся на патрульного за зупинку його автомобіля у Донецькій області та спробу перевірити особу, багато років жив у Росії. Про це написала у фейсбуці журналістка Зоя Казанжи, інформує Цензор.НЕТ.

Вона звернула увагу, що чиновник спілкувався з патрульним російською мовою, "як і спілкуються у нас часто високопосадовці, яких ми фінансуємо із своїх податків".

"І всі ці розборки виникли тому, що патрульні, виконуючи свою пряму РОБОТУ, зупинили авто заступника міністра і попросили документи для перевірки! Зняли корону з "небожителя".

Гогілашвілі у системі МВС відповідає за боротьбу з наркотиками. На сайті МВС я знайшла таку довідку:

"Народився 26 грудня 1973 року у Грузії. Освіта: у 2019 році закінчив Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю "Облік та оподаткування". У 2020 році закінчив Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю "Право". Експрес-навчання", - іронізує Казанжи.

Журналістка вказує, що заступник міністра приїхав в Україну у 2010 році, "до цього весь час, з 1995-го, жив і працював у Ростові". Вона додала до поста світлину, де Гогілашвілі сидить поруч із російським боксером Миколою Валуєвим, помічником якого працював.

"Дружина Гогілашвілі - Марія Левченко - працює помічницею у Зеленського. Яскрава ілюстрація, що ніякого кумівства і друзів при владі - лише виключно професіонали.

Екснардеп Борислав Береза написав, що у Гогілашвілі є дійсне російське громадянство.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Дед

Не...йово пристроівся чмир із файтов

К
коля.

звільнити жінку і цього зверя із національної поліції України . це явний бандіт.

Н
нах

уволить далбаеба

6
6

Правильно а то ети черти думают что они безсмертны

М
Месний

Ху@ло

Читайте також