"Я здесь т**хаю всех": П'яні іноземці катались Ужгородом на Mercedes. Подробиці від патрульних (ВІДЕО)

32
19

До правоохоронців надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він зафіксував п'яного іноземця, який намагається сісти за кермо.

Як повідомили в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, випадок трапився вчора, близько 03:00 години ночі на проспекті Свободи. Заявник розповів патрульним, що став свідком, як один з чоловіків у нетверезому стані сів за кермо Mercedes та почав рухатись заднім ходом.

На місце прибули інспектори, які запропонували водію пройти тест на алкогольне сп'яніння. Він його пройшов у встановленому законом порядку, за допомогою Драгера.

Як виявилось результат - 0,46 проміле.

На водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали зокрема за керування у стані алкогольного сп'яніння.

Разом з тим, у мережі з'явилось відео на каналі Карпатська січ в Ютубі, від заявника, який знімав п'яну компанію на телефон, ще до приїзду патрульних.

На відео видно, що іноземці поводяться досить агресивно, особливо вище згаданий водій, який намагався їхати. Люди вживають нецензурну лексику, а деякі просять знімаючого відео вимкнути камеру.

Пропонуємо його подивитись, зауважимо на відео присутня ненормативна лексика:


Редакція Mukachevo.net закликає не розпалювати міжнаціональну ворожнечу.

Згодом, стало відомо, що всі троє є студентами Ужгородського національного університету, і навчаються один на стоматологічному факультеті, інші двоє на медичному.

За відповідну поведінку, наказом за 21 січня їх було відраховано.

У головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначили, що ректорат університету передав документи до міграційної служби, яка вирішить питання щодо доцільності їх перебування на території України, та у випадку порушення ними вимог законодавства - скасує їх посвідки на проживання, що стане підставою для їх депортації з країни.


Коментарі

О
О

Голесо-этот зайчик назначил тебя любимой женой,че ты за него так рвеш,тебе люди пишут,что бы не было больших проблем,НАДО пресекать,"оно"уже пробует,полицию от граждан"оторвать"-с ними говорю,с тобой не говорю",приехал в Страну-уважай религию,людей,традиции и Закон,Люди воюют,а это ручками машет,мужик-ребенок,эначит приехал с расеюшки и думал попал в сказку,да меня даже добивает торгаши ГИДа,"эй дэвушка ..."и дальше по тексту,а на счет межнацрозни,в соседней статье я б и ничего и не подумал,чехословаки и венгры жили всегда дружно,

О
О

Мукачево правильно написал,плюс обязательная кас...ция подобных туристов при въезде в Украину,приветствие при встрече подобных...,Автор ролика не испугался,за что ему от Нас огромное спасибо,такие как Автор,не дает превратить нашу Державу в москвабад,отдельный привет С-14 и Нац. дружинам,ролик нужен в сети и немножко не правильные действия до приезда полиции,но Автор был один и я его понимаю,Спасибо парни,что Вы есть и "такое"не сядет на голову Нашим Людям,как бы плохо не было,нельзя Украину превращать в рашу,с бегающими по улицам обезьянками со стволами.Слава Украине

С
Студент

В УЖНУ любого студента можуть навчити максимум шо материтись.

П
Петро

Чурбани вонячі

Г
Голесо

Но прямо звірі...))прямо висилати...))А Ваші діти так не роблять?))прямо Вам ламають життя....А Ви такі страшно лояльні...агретеся на на пшик,такі дисципліновані...Виганяти,а гроші ко Вам отчисляти буде за навчання?та-ть ай вам гроші нетреба...(((А Ви шо робете заграницьов?! I нашо провоцировати на релігійну тему...?Хочете бо до Вас нормально ставилися,но Ви до других,ниуяку...(Се моя краіна,се моє село,се мій корч...я под нього хожу)))

*
*****

Таких "студентів" краще відрахувати і додому вислати...У нас і своїх неадекватів вистачає.

М
мукачево

Опа, Пацани!!! Се Шо Такоє???!!! В Нас Такоє Робити Не Можна, Ще і Чорномазим!!!! Будеме Ламати їх, і Закапувати їх у Лісах! І нико їх гледати не буде!

П
Прохожий

Одне ДУЖЕ ДОБРЕ навчились по руськи материтися в іншому похожі на наших циган -перебачте (ромів).Цікаво що їх вчать в університеті....

В
Віталій

Доти, поки українці будуть "соплі жувати", доти їх будуть "т**хаю всех".

Я
я

назад домів депортовати бидло

Б
Бандера

Закликають не розпалювати ворожнечу... А що правильно терпіть деб..ли, нехай сідають вам на голову, гвалтують, продають наркоту, а ви терпіть... Гарна політика в держави... Потрібно цю шв..ль викорінювати доки ще нестало пізно... А то дехто на них лиш заробляє, а люди нехай терплять...

М
Мукачево

Треба начати порядки наводити мукачівським, кіть ужгородські не можуть чорних призимлити...

Ч
читач

Половину повідомлень почистили. Можна було б відключити модерацію

Д
Дід

Мої знайомі німці вже рік часу пищать від поведінки тої нечисті.І,що саме цікаве,поліція захищає ту нечисть.Парадокс.

М
Мешканець

Не напишй, бо довго коментар очікує модерацію.

В
Віктор

Є.аний стид.Що це таке.Звідки це непорозуміння в Ужгороді.Треба припиняти такі неподобства з боку іноземців.Відправляти порушників на їх історичну батьківщину.Інакше буде біда.

Ї
ЇЇЇЇ

ЗНАХАБНІЛи докус! І не секрет ,шо в УжНУ-вони,як студенти балуються наркотою??Чого вони тут?-НЕ ВЧАТЬСЯ,а займаються..?Спитайте Держ.Міграц.Службу-Михайлишин знає точно,но не скаже...

М
мукачівка

Добре що на русском без акцента научились материтись

М
Мукачівець

І потім таке ч*о потрапляє в Європу як біженець

Читайте також