Як автоматизувати свій інтернет-магазин і чому це варто зробити

16
0

Останнім часом онлайн-торгівля стала неабияк популярною. В Інтернеті можна придбати і продати практично будь-який товар і послугу. Якщо для покупця це досить зручний спосіб отримати потрібний продукт за доступну ціну, не виходячи з дому, то для власника бізнесу - вести та розвивати власну справу, маючи з цього непоганий зиск.

Проте недостатньо просто запустити свій інтернет-магазин. Він потребує щоденної плідної роботи, зокрема:

  • Додавати нові товарні пропозиції;
  • Обробляти прайси;
  • Моніторити ціни постачальників і конкурентів;
  • Втілювати різні маркетингові заходи – для підвищення реалізації тощо.

Повна автоматизація інтернет-магазину від Elbuz

Аби Ваш онлайн-магазин давав дійсно бажані результати, був ефективним інструментом торгівлі, варто використовувати спеціальне програмне забезпечення, що значно полегшує підтримку сайту та пришвидшує оновлення товарних проплзицій, цін та даних.

Одним з кращих ПЗ є програма для інтернет-магазину від elbuz.com, котра, до речі, здатна знизити витрати на підтримку ресурсу до 70%. Вона досить проста у користуванні, має інтуїтивно зрозуміле меню, є комплексною, відтак здатні замінити десятки інших програм.

Ключові переваги програми

Найперше варто відзначити, що програмне забезпечення від Elbuz значно полегшить роботу з інтернет-магазином, його контентом та прайсами. Вся робота, котра колись потребувала не один день, триватиме лічені хвилини.

Основні функції ПЗ

Використовуючи дане програмне забезпечення на власному онлайн-магазині, Ви матимете низку потрібних та актуальних функцій, серед яких варто виокремити таку п’ятірку:

  1. Опрацювання та порівняння прайсів від постачальників, що дозволить відстежувати динаміку цін, а відтак формувати вигідні цінові пропозиції на товар;
  2. Якщо Ви працюєте за схемою дропшиппінгу, програма добряче допоможе Вам у цьому. Крім того, це оптимальний варіант для початківців, котрі, не маючи достатнього досвіду, можу стикатися з певними ризиками;
  3. Сортування та відбір рентабельних товарів за різними критеріями. Це дозволить аналізувати ефективність Вашої бізнесу, допоможе розставити правильні акценти;
  4. Завантаження товарів з фото та описом з веб-ресурсів постачальників чи конкурентів;
  5. Моніторинг цін на іншим торгових платформах, з можливістю корегування Ваших.

З якими маркетплейсами сумісна програма Elbuz

Програмне забезпечення сумісно з популярними CMS-системами, а також такими великими торговими платформами, як Розетка, Алло, Prom.ua, Hotline, Kasta та інші.

Більше того, використовуючи дану програму з українськими маркетплейсами, Ви також можете розраховувати на різноманітні звіти – фінансові, статистичні тощо, а також запускати маркетингові кампанію, що дозволять значно збільшити обсяг продаж.


Програма Elbuz: чому це вигідно

Місячна орендна плата за використання даного програмного забезпечення становить трохи більше 50 доларів. У той же час заробітна плата працівника, котри робив би ту ж саму роботу, становить щонайменше 500 доларів. Вигода – 900 %.

Крім того, за 10 хвилин ПЗ здатне додати близько 10000 товарів з описами і фото. Працівник потратив би на цю роботу щонайменше 2 тижні, і навіть більше.

Повна автоматизація інтернет-магазину – це, по-перше, хороша нагода пришвидшити всі процеси, при цьому економлячи значні суми коштів, котрі можна використати на інші актуальні цілі. Програмне забезпечення від Elbuz – Ваш ефективний спосіб вивести власний бізнес на новий рівень.

Дивіться також: 300 мільйонів доз: Країни ЄС підписують угоди на отримання вакцин від коронавірус

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також