Як чоловік з палицею проривався у приміщення прокуратури Закарпаття (ВІДЕО)

7
17

Випадок трапився вчора, 20 вересня близько 16:00 години дня. Чоловік, намагався пошкодити встановлену систему пропускного режиму до адміністративної будівлі прокуратури Закарпаття.

Відео з камер спостереження в середині будівлі опублікувала прес-служба прокуратури Закарпаття. Спочатку чоловік просто зайшов у приміщення обійшов пропускний пункт, а потім намагався зайти далі через двері, але вони були зачинені.

Тоді чоловік палицею спробував їх відчинити, але правоохоронець, який чергував на вході не дав йому це зробити. Інший знімав на телефон, що відбувається.

У прес-службі прокуратури пояснюють, оскільки вони здійснюють діяльність, пов'язану з державною таємницею, у приміщенні прокуратури, відповідно до чинного законодавства, впроваджено режим секретності та забезпечено належні умови, щодо дотримання порядку пропускного режиму до службових приміщень.

— Наголошуємо, що діючий пропускний режим до приміщення прокуратури області спрямований на захист таємних матеріалів кримінальних проваджень, різних видів інформації та попередження її витоку, а спроби певних осіб, під видом проведення «кувалдових акцій», забезпечити, ніби то вільний доступ громадян до державних установ, є нічим іншим, як порушенням діючих норм Закону, за які, винні особи відповідатимуть згідно чинного законодавства, додають у прокуратурі.

Далі пропонуємо відео даного інциденту нижче:


Коментарі

ДП
До правдоруба

Хуже прокуратура не працювала як за останни 4 роки Цап Костя ходить кожен тиждень ходить до Блюка слухати шо треба робити ворам Цап костя хабарник перевирьте на наркотики Цап кришуэ наркоту у городи давно

Е
екс-генпрок

Він хистався перед дівчиною аби добитись її серця

А
АНТІНАРІК

Напарник у того охоронця просто супер. Зразу видно явний представник дуже поширеного виду в Україні ( ГОМО-СЕЛФІКУС).

СК
Степан Крук

Первісний неандерталець під виглядом активіста прийшов в прокуратуру з палкою збивати "плоди" своєї важкої праці

М
мукачево

А почему это наша прокуратура так людей боится? В советское время в прокуратуру мог зайти любой гражданин и никто с палкой не приходил и прокуратуру охрана не караулила.Может быть потому, что прокуратура честно работала и миллионеров-прокуроров тогда не было?

З
Золотко

Старенькому поліцаю дайте премію, то вам не бабок ганяти по-базару

С
Сміх

У нього не галімий телефон у нього apple 8

Д
Дюрі

прикольно! можна зайти та всіх палкою порозганяти та тобі нич не буде!

М
Мер

Половина мусорив наркомани 100 процентов ти шо боли официантки бармени шофера и всяка шваль туй го маеш реформу

П
Правдоруб

зауваження по суті (читайте Закон України "Про державну таємницю" - ВСЯ прокуратура НЕ ЗДІЙСНЮЄ діяльність повязану з ДТ, її здійснюють лише облпрокурор та ще декілька осіб, які мають допуск до ДТ. Документи які містять ДТ зберігаються в РСО (режимно-секретному органі), це окрема кімната із сигналізацією до якої той чоловяга НІКОЛИ БИ НЕ ПОТРАПИВ. Хай "панство" з прокуратури не надуває щоки про свою "діяльність" прикриваючись "таємністью" своїх "справ". Хай краще прозвітуються КОГО з числа закарпатських митників, поліціянтів, СБУшників, прокуроських або з чиновників ОДА ВІДПРАВИЛИ ЗА ГРАТИ відповідно до реформи "боротьби з корупцією" про яку Луценко Юрко "свистить" на всіх шпальтах ЗМІ?????

ТИ
Тупой и еще тупее

В приміщенні де повно камер знімає на свій галімий телефон

П
Правдоруб

Це відео зайве підтвердження що українська поліція є ІМПОТЕНТНОЮ. У мене виникає просте щзапитання - ЗА ЩО ЇМ ПЛАЛЯТЬ ГРОШІ, щоби селфі лише знімати, як той полудурок у формі, що сидів на столі????

?
?

Інший знімав на телефон, що відбувається... шо за фігня ідіотизм, а не професіоналізм, мали придурка покласти наа підлогу одіти наручники і викликати опергрупу

M
McMurphy

І ще забули написати коронну фразу «завдяки принципової позиції прокуратури» охоронець відбив напад !!!

1
13.27

Да правоохоронці професіонали особливо той що знімав.Це він так страхує напарника...

M
McMurphy

Ціле прокурорське кодло обосралося від одного мужика !!!! Всьо мав розрулювати один підстаркуватий охраннік у якого напарник імбіцил телефон з рук не випускав.

В
вата

тоись, так можно? наскакивать с палкой на человека в форме? в прокуратуре? а он только отталкивать будет, а остальные - снимать? чёта я глазам своим не верю

Читайте також