Як діяти при перших симптомах COVID-19: Євген Мешко звернувся до мукачівців (ВІДЕО)

9
11

Директор Лікарні святого Мартина Євген Мешко розповів у відеозверненні найактуальнішу інформацію про COVID-19.

Головний лікар розповів про те, що потрібно робити, коли у вас є перші ознаки вірусної інфекції а також про діагностику коронавірусу.

Крім того, у своїх відео Євген Мешко відповів на популярні питання, що стосуються хвороби:

  • Чи можна «запустити» ковідну пневмонію, якщо не почати вчасне лікування?
  • Чи варто приймати антибіотики і чи впливають вони на COVID-19?
  • Що має насторожити для позапланового звернення до лікаря, приймального відділення чи швидкої?
  • Відчуття болю в грудях та задишка – які саме симптоми є небезпечними?



Нагадаємо, в Ужгороді почалися мітинги підприємців проти карантинних обмежень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

до Мукачево..Но пак ісе чиста правда ош люди не мавуть страху заразитися та вмерти,авать тяжко хворіти та лишитися з напівробочими льогкими чи серцьом доткінця життя...Айбо страху не мавуть не за вто што такі смілі та такі герої, ай за вто што тупі тай не хочуть ся учити на чужів біді.. Гірше того што они ще й не мавуть а нич совісти,што можуть заражати других кругом,у тому числі рудних та близьких... Кажеш му штось, а оно тупоє як валянок а щи й думає ош хитроє ги лисиця, як вті пудприємці недилдаві што так допудприємничали што пару місяцю у хижі перестдіти нетрібні...немавуть копійки гроши авать продати дашто,добізнусували ,гет без гатюв ся полишали небораки....

П
Петро

Правда, що маски майже ніхто не носить, соціальної дистанції не дотримуємось, а хочемо всіх повчати та звинувачувати. Лікарю вдячність за поради.

СС
СуперМен СуперМен

Багато коментарів повчальних. А чому пенсіонерів зранку чорт носить по маршрутках, а чого сидите по ресторанах, а чого робите свадьби , а чого маски ніхто не носить,а чого багато має робити кожний до себе і не робить. Лікар вам хоче культурно донести, а серед дописувачів дуже багато бидла. Лікуйтесь як хочете і ведіться як хочете, це ваше життя і ваше право

ДМ
До мукачево нет

Чому ненапишете що основою що може насторожити то є повна й раптова пропажа ньюху і вкусу . Можна цілий лимон зїсти або нюхати нашатирку й нічого невідчути.

І
Іван

Медицина така як і держава.. Який дурень ждав оби у засраній державі ги Україна бола файна медицина..Колись те давали дві тисячі долару оби ся ваша двойочниця дочка авать онучка поступила у зачуханоє берегівськоє медучилище,а пак за каждий єкзамен по тисячу гривнів ,то штосьте чекали?? Ош пак вас лічити буде тай іще без взяток??? Смішні люди,як діти малі)))...

ДП
До правди

За вказівками міністерства дітям в школі і не мають міряти температуру, тільки персоналу. Стан дітей мають оцінювати мають зранку батьки. Це по -перше, а по-друге, ви, мабуть, не знаєте, що більшість дітей хворіють безсимптомно, і толку з вимірювань температури...

М
Мукачево

У кого висока гарячка- коліть відразу антибіотик, не чекайте коли вас приймуть і чи приймуть взагалі, і чи буде в них настрій дивитися вас( не хворійте!) душу лікуйте приємними враженнями!!!

О
Олег

Кожний думає лиш за себе, на любе лікування треба чималі кошти, реальну картину хворих приховують, тести безкоштовно роблять лише у тяжких наслідках, а так хворі ходять по магазинах, маршрутках чи ринках, бо і самі до кінця не знають, що у них Ковід і тому масово заражають інших, тому напевно тяжкі часи ще попереду, уви.

П
Правда

У школах багато хворих, вчителі ходять хворі на уроки, дітям вже давно ніхто не міряє температуру , хаос повний, хто виживе - той виживе, думайте самі про себе, бо за вас ніхто не думає!

В
Вітя

Крута порада(. Моя сусідка звернулась до сімейного лікаря стосовно ймовірної вірусною інфекції. Лікар сказав ізолюватися дома на 7 днів, і після того здати ПЛР тест. Вона так і поступила, і вже з температурою 39 була госпіталізована. 7 днів просто лежала дома, і коли її забрали до лікарні - в неї було пошкоджено 60 відсотків легенів. Вона вже місяць тому як померла, і як можна далі довіряти сімейним лікарям, і тим порадам, які вони дають? Медицина в місті на нульовому рівні. Стіни лікарень для картинки ремотуються, а за людей не переживає ніхто! А в жінки залишилось двоє дітей, і чоловік гіпертонік і має хворобу Паркінсона.

Х
Хвора

А що робит коли в кімнаті де ти лікуєшся немає світла .

Читайте також