Як діятиме сімейний лікар, якщо до нього звернувся закарпатець з підозрою на COVID-19 (ВІДЕО)

2
9

Мукачівська міська рада оприлюднила відео на якому сімейний лікар розповідає алгоритм дій, якщо до нього дистанційно звернувся пацієнт з підозрою на COVID-19.

Як відбувається збір епіданамнезу та анамнезу життя розповідає завідувач амбулаторії Загальної практики сімейної медицини №9 Медичного центру «Сім’я» Ростислав Сидоран.


Коментарі

МЯ
медицина якої давно немає

Медицина країни уже давно знищена, ще до Супрун. Просто при Супрун сімейні лікарі почали одержувати більшу платню, ніж інші доктори, часто не заслужено, що й породжує нарікання колег та пацієнтів.

В
Василь

Сімейна медицина та реформа Супрун то є знищення медицини країни. Вона призначена для заходу в країну іноземних приватних лікарень які будуть не по карману нашим людям. Те що робить Мешко і Ко це зрада мукачівців задля власних корисних цілей. Сімейними отримують такі зарплати про які спеціалісти, хороші лікарі навіть не мріяли, тому молоді лікарі , які можуть йдуть працювати за кордон.

Н
Ніколь

А сподвижник і учень пані Супрун, нашому місті ,Мешко Євген, головний лікар, який разом із сімейними лікарями награбастали пацієнтів, задля високих зарплат і збагачення. А насправді пацієнтами навіть не цікавляться , до онкохворих не відвідують, на виклики не приходять, на дзвінки не відповідають, консультації, якщо повезе, в телефонному режимі. От і сімейна медицина під керівництвом Мешка.

М
Місний

Сотні звернень до них..а вони просто не піднімаютьтрубку.

МС
мед. страхування

У всіх еконономічно розвинених країнах на першому місці страхова медицина. Відраховуєш із заробітків в державні чи приватні страхові компанії певні кошти, і у разі настання страхового випадку (хвороба) отримуєш компенсацію певного % витрат на лікування, який може становити на певні медичні послуги і 100%. Якщо лікування помилкове, з назначенням нікому не потрібних лишніх мед.препаратів, чи доктор - дебіл, ніхто із страховиків не буде оплачувати лікарські помилки.

О
Орео

Не підніме телефон

Ю
ю

Це реформа медицини на капiталiстичний лад ! Звикайте майданнi танцюоисти!

Т
танкист

полный позор

П
Пацієнт

О..о,не пройшло і 2 місяці,як розписали алгоритм. Що стосується лікаря Сидорана,то це продукт оцієї супрунівської псевдореформи.Награбастав пацієнтів,а потім вимкнув телефон і все. Мого сина записав до себе,маючи вже понад тисячу на обліку.А коли син потребував допомоги,то на дзвінки не відповідав,відповідно направлення не отримали.Лише ургентно звернулися,то в приймальні, лаючись на сім.лікаря, прийняли до відділення.А Сидоран так і ніколи не подзвонив,щоб хоч поцікавитись. Перейшли до другого лікаря,який хоч на контакт іде! Сидоран поганий лікар!

Читайте також