Як доїхати до Європи на таксі – консультує Андар

34
0

Іноді потрібно дістатися місця призначення в Європі швидко, але відмовлятися від комфорту не хочеться.

Саме у цьому випадку звернути увагу на міжнародне таксі Мукачеве Будапешт. Це зручний та безпечний спосіб дістатися до бажаного міста.

Транспортна компанія «Андар» якраз спеціалізується на таких послугах. Вони пропонують клієнтам безпечну та комфортну подорож за фіксованою вартістю.

Чому слід скористатися міжнародним таксі?

Таксі до Європи – це спосіб дістатися місця призначення в безпеці. Насамперед співробітники компанії «Андар» перед кожним рейсом організують технічний огляд транспортного засобу. Таким чином, навіть найменші ознаки поломки виправляються ще до початку подорожі, що значно зменшує шанси потрапити до неприємної ситуації.

Кожен водій Андар (https://andare-taxi.com.ua/) відповідає необхідній кваліфікації та досвіду. До того ж працівники вирушають у далекі рейси лише після тривалого відпочинку. Отже, в європейське місто вас доставить мотивований, відпочиваючий і професійний водій, який точно знає, як поводитися на швидкісних автобанах.

Ще однією перевагою міжнародного таксі є ціна трансферу. Вона розраховується на основі кількох важливих факторів, а саме:

  • відстані маршруту – слід зазначити, що під час подорожі Україною та Європою діють різні тарифи;
  • вибраного автомобіля – «Андар» пропонує власним клієнтам транспортні засоби різних класів: Комфорт, Бізнес та Мінівен.

Додаткові послуги пропонуються компанією безкоштовно. Це зустріч на вокзалі з табличкою, наявність дитячого крісла у салоні чи допомога з багажем.

Ціна трансферу до Європи

Ціна міжнародного таксі від 0,75 євро за кілометр і залежить від загальної суми кілометрів та співвідношення кілометрів трансферу по Україні та Європі.

Як оформити послугу

Якщо ви хочете доїхати до Європи таксі, замовити послугу дуже просто. Для цього потрібно виконати декілька простих дій:

  • Вказати місце подачі автомобіля та місце призначення;
  • Вказати час подачі авто;
  • Поінформувати про кількість пасажирів, а також необхідність дитячого крісла;
  • Ви отримаєте інформацію про транспортний засіб та контактні дані водія.

Подорожувати до Європи з «Андаром» вигідно та дуже комфортно. Автомобілі завжди чисті та з робочим кондиціонером (або системою клімат-контролю). Ви досягнете місця призначення за найоптимальнішим маршрутом, який дозволить заощадити час та гроші. Крім того, при замовленні зворотного рейсу доступна знижка -50%.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також