Як два барани на мостику: "Штовханина" двох "євроблях" на кільці в Ужгороді (ВІДЕО)

8
21

Відео, як не можуть роз’їхатися два власники «євро блях», але у різних «вагових категоріях», виклали у соцмережу.

В Ужгороді сталася кумедна ситуація на дорозі біля транспортного мосту. Два водії влаштували «штовханину» не пропускаючи один одного, бо кожен вирішив, що він має перевагу у русі.

Як видно на відео, водій «Шкоди» їхав по колу, яке віднедавна вважається головною дорогою, і намагався звернути вправо, але не включив сигнал повороту. Тим часом позаду з’явився джип «Мітсубіші», який завважав, що «Шкода» має його пропустити, і він почав відтіснювати її.

У коментарях до відео від водіїв лунають нарікання на недолугу розмітку на цьому кільці, через що і стаються такі ситуації.

Та один із коментаторів додав ще одне відео, де схожа на ту «Шкоду» що у попередньому відео, порушуючи правила їде на «червоне світло».

Хто тут правий, а хто ні – дивіться у відео:

Коментарі

П
Парк

Якби вони купили сврі машини за 10000? вони так неробилиб а так ім пофіх евробляхи!!!запрітити!!!

Я
Я

Ви такі странні. Прям всі категорично настроєні проти євроблях. Ви ж розумієте, що виховання до машини відношення не має це по перше. А по друге хіба люди не купили б собі авто на українських якби це було доступно? Чи хтось думає, що всі у кого євробляхи навмисно хочуть підірвати економіку України? Люди виживають як можуть . Закордоном за 1-2 зарплати мож купити авто, а у нас всю жизнь собирай, якшо ти не крадеш, а чесно робиш, а й так не назбираєш. Співвідношення зарплата - ціна на авто прям Капец яке різне. Якби на українських номерах машини були б хоть мало дешевші, та всі би собі їх купували .

В
Вася

До Игоря - що за ім'я)) бідний хлопчик))) Щось я від теми зійшов... так значить круг головний! Педжеро має пропустити всіх хто з'їжджає з круга і рулить на міст, а він Педжеро скоріше все не стояв у пробці на Митній, а всіх обїхав з правої сторони та зарулив на круг нарушивши куча правил. Я таких принципово не пускаю, на тротуар їх витолкую) Игорь... ))) як тя звати Игор)))

З
Зангур

А тут всього лише треба було водію паджерки пропустити пасат, а водію з реєстратором пропустити паджерку.

З
Зангур

Такі ситуації, коли два потоки сходяться в один, набагато простіше розрулювати за принципом цібзера, деколи наші водії роблять так інтуїтивно, але це мало би бути усвідомлене правило для всіх, дивитись тут: https://www.youtube.com/watch?v=S_xUe7A60-c Що стосується водія паджерки, він свідомо поліз у шпаринку, чим і створив дурнувату ситуацію, словом, редиска.

Л
Люда

Враження таке, що це країна клінічного бидла. Нас в Європі як страшилки показуватимуть. Ліків для лікування таких ідіотів ще не придумали

Р
Роман

Та козли ті євробляхери. Їздять як гукани

И
Игорь

Водій Мітсубісі їхав по своїй полосі і був правий в той час як пасат перестраювався. Судячи з логіки більшості, водій пасата міг обігнати ще два авто і вклинюватись там і був би правий бо був на кругу. На мою думку водій мітсубісі міг би пропустити нещастного на міст бо йому треба було туди скорше за всіх, але тут це вже справа особистих амбіцій.

К
Крапка

Два бідняки бушують,що знайшли по 2000$ на корита і вже стали ділові???біднотка біднотка і ще раз біднотка....

З
Зангур

Розмітка толкова (якби ще її було постійно нормально видно і з жирнючими стрілками руху), просто люди їздять по-старому, не розуміючи переваг нової розмітки, а дорогу по суті розширили.

Г
Гурзан

Барани то не автобам

Є
Євробляхар

А чому два барани? Якщо чітко видно, що баран тільки один? Клінічний покидьок на джипі, яких треба в річку скидувати.... Ну і як завжди "євробляхи" - це вже діагноз, такі люди дійсно варті тільки ланосів, жигулів і лада каліна... чого їм і бажаю і їхнім дітям.

К
Камян

На видно что это шкода суперб, а фольцваген б5+

У
Уу

Пассат

П
Практик

То не шкода, то vw пассат б5

Г
Гнип

Било є бидло,незалежно на яких бляхах.Це-в крові.

7
777

Это не бараны,а настоящие козлы!!!!

Б
Баранов

Если Вы пользуетесь анонимным прокси-сервером или каким-либо турбо-режимом в браузере, то попробуйте отключить это. Спасибо за понимание.

П
Пітьо

Ви тіки подивіться який широкий міст, свободно можна робити 4 полосну розмітку на мості.

Т
Татьяна

Быдлота на внедорожнике однозначно есть быдлота.

Р
Расарус

Я бы только за слова лишил лицензии СМИ или оштрафовал "Хто тут правий, а хто ні – дивіться у відео:" Есть правила дорожного движения, если они неясны обращаются к полиции за разъяснениями. А так вы просто стравливаете и пропагандируете насилие.

Читайте також